Home Netherlands Verdachte slaat zieke man | Blik op neuws

Verdachte slaat zieke man | Blik op neuws

On Saturday 2 July 2022 at 6.10 uur wandelde een ouder echtpaar over de Besterdring. Dat doen ze spaaaaal om die tijd omdat het nog rustig is op dat ovijnte. De man is ergid ziek en loopt daorak met een rollator.

Mistreatment

Op dat moment werden ze van achter benaderd door een man. Hij vreeg het echtpaar om een ​​​​sticky. Het echtpaar gaf aan dat ze niet rookten. Meteen kreeg de 75-jarige man een schop tegen zijn been roopa hij bijna viel. The suspect screamed tegen de vrouw en gaf het victim ook nog een klap tegen zijn rug. Het echtpaar was erg bang en vield zich bereigd. When the suspect wegliep belden ze de politie en konden een signalement van de suspect doorgeven.

Aanhuding

Er waren op dat moment enkele surveillance-eenheden in het centrum van Tilburg. Because of that, the suspect was quickly arrested on the basis of his signal. Tijdens de aanhouding beledigde hij de agenten. The suspect wordt vervolgd voor simple mishandeling (de juridische term voor een klap en een schop zonder erstig letsel) en belediging. Maar de emotionele beschadiging door het incident zal mogelijk ergestier zijn bij het echtpaar dan de mishandeling. Obviously zal dit verwoord worden in het proces-verbaal sod een officier van justitie en eventually een rechter hier ook rekening mee kunnen houden.

Source link

Previous articleMariana Vos got 31 days of success in the Giro Don | Wielrennen
Next articleDag na tweede plaats sprint Vos naar 31ste ritzege in Giro Donne