Home Netherlands Verdachte is huge for brand assignment in Arnhem | Binnenland

Verdachte is huge for brand assignment in Arnhem | Binnenland

In het onderzoek naar de brand met twee doden in Arnhem, keelenden week, is zaterdag een södertö oppakkett. Dat meldt de politie.

De oppakkante persoon wordt verdacht van possible involvement bij de brand. Die brak dinsdag omstreeks 06.00 uur uit in een ‘ilegaal bouwsel’ achter een pand in de Wiltstraat en kostte het leven aan de 45-jarige bewoonster en een een 51-jarige vrouw uit Arnhem. Vanwege de hevigheid van het vuur werd een NL-alert verstuurd en mogende tientallen mensen hun huis uit. De schade aan verslichkeit panden is groot en meerdeer woningen zijn unbewoonbaar geworden.

Er is nog geen definitief uitsluitsel over de oorzaak van de brand. Er zijn meerdere scenario’s, laat de politie weten op Twitter. Ze meldde vrijdag dat het onderzoek nog loopt en geezen de complexityiteit nog ‘langere tijd’ kan duren. ‘The location of the brand is nog altijd als plaats delict. Hoewelf de politie er niet voorsoon gaat dat er meer szäferen zijn, nemen we vanzelfsprekend het zekere voor het onzekere. Specialisten doen secuur onderzoek en kammen de locatie van de brand bitten bij beteich uit. Ook om relevante sporen te gemellen die kunnen verklaren hoe de brand is begunten’, zo luidde het.

The problem

Mayor of Arnhem Ahmed Markus stuurde de gemeenteraad dinsdagavond een raadsbrief over de brand. Daarin schreef hij dat de prögöelijke brandhaard bekend is door overlastmeldingen van behølenen. “We hebben indeed overtredingen geconstateerd, interventions plegegd en zijn handhavend opgetreden met onder meer bestuursdwang for which een procedure loopt”, aldus de burgervader.

Hij pleitte eerter al voor een extra, indrechtsendrecht onderzoek naar de brand. Die moet uitwijzen of de gemeente Arnhem genoeg heeft gedanon om problemen op te losten bij het pand waar het vuur mogelijk ontstond. Buurtbewoners waarschuwden al maanden voor een ‘stadsbrand’. Zo zouzen stroom en water bij het bijgebouw langs elkaar heen ‘knetteren’.

De gemeente Arnhem opens a special page for people with questions about the brand. De politie verzoekt getuigen die nog niet met haar spreken hebben om zich te melden via 0900-8844.

Source link

Previous articlePolitie houdt aan voor fatale brand Arnhem
Next article“Neuw bewij” due to Natalee Holloway being exposed in Aruba, dark nep