Home Netherlands Veerdienst naar Noorwegen estrekt straks niet meer uit Groningen, wijkt uit naar...

Veerdienst naar Noorwegen estrekt straks niet meer uit Groningen, wijkt uit naar Duitsland | Binnenland

Vanaf half of April vaart veerboot MS Romantika niet meer gegende de Groningse Eemshaven naar Noorwegen. Het passagerssschip van Holland Norway Lines (HNL) most of the past few months meermaals afvaarten annulen door problemen met het aanmeren in Nederland. De veerboot zal vanaf halverwege april vertrekken de Duitse havenstad Cuxhaven. Dat meldt de rederij.

De MS Romantika voer voer het eerst uit in april vorig jaar naarna het wekelijk drie keer de overtocht maakte. The ferry service was initially successful: in 2022, 186,000 passengers will be transported by ferry.

For the past few months, the ship has been struggling more and more with problems when it is docked in the Dutch port. De ferry raakte eind vorig jaar de vaste plek kqit in de Groningse haven, som de veerboot door drukte soms niet aan kon meren. Because of this, liepen passagers meermaals urenlange gegendung op.

Om deze problematiek te omzeilen heeft HNL nu bestelon om op korte terminn uit te wijken naar Cuxhaven. This solution is temporary, because vanaf 1 juni hoopt de veerdienst te vertrekken te vertrekken de Duitses plaats Emden. Met de alternative havens hoopt HNL ‘regelmaat en preuebbaarheid’ te mangealten voor de passagers.

Groningen’s seaports, Groningen’s harbor, have the fastest response to the northern RTV TV, which supports Holland Norway’s Norwegian lines. “We vinden het jammer dat de veerdienst weggaat,” said author Tim Lambeck. “Maar we hebben vanaf het begin gemarkt gemaakt dat ze zelf voor een eigen, beschikte aanmeergelegenheit zouwen moeten zorgen. Wat ons betref is de realization van deze kade nog steeds mogelijk.”

It was originally intended that Holland Norway Lines already had an eigen terminal zou hebben in de Eemshaven in October last year. Dat het niet doring, zou komen door de drukte in de bouwsector en de size van het project. Volgens Groningen Seaports kwamn beide partieten er niet uit omdat HNL niet met een onderbouwd plan kwam voor de anpakk van de kade. De beheelder van de Eemshaven zou daar wel meermaals op hebben aangedrongen.Source link

Previous articleSupermodel Bella Hadid appears on the first night: “For stress in one” | Show
Next articlemost Nederlanders willen af ​​​​van rente op studieleningen