Home Uncategorized Variety – koe – tegeltje

Variety – koe – tegeltje

First good day - NRC

The last week has been over Clarence Seedorf. Aanleiding was a colony in this country where he was allowed to go “to the football festival in Qatar”. Hij pleitte voor opbouwende kritiek, daar bio Qatar tenminste wat aan. It doesn’t matter if you want to use it. De Tim Hoffman was hit by selfies over »a training ramp from a column”, Ook zijn gemiste strafschoppen werden er weer eens bij gehaald.

Ik op op iets meer bijval van de collega’s gerekend, vooral van de mensen die bij zijn aanstelling jubelend langs de lijn stonden. Nog nooit een zin van hem gelezen, maar wel keihard klappen omdat een ex-Liga champions-winnaar van kleur voor je krant gaat schrijven. Doen alsof voetballen hetzelfde is als schrijven.

I flink gezocht, maar van de trots van nog geen jaar geleden was even finished.

A gemiste kans, ik vond zijn laatste juist zijn beste werk.

Nice terendraads.

Het gaf een inkijkje in de denkwereld van onze (ex-) topvoetballers, die Anders dan vaak wordt beweerd veel dichter bij de gewone mensen staan ​​dan de gemiddelde agledačnik van NRC. If you don’t want to be able to take care of yourself as soon as possible.

Gisteren zat er nog een hovenier uit het dorp in onse verdorde voortuin aan wat plantjes te trekken. Toen ik hem een ​​kop koffie bracht en vroeg hoe het met hem ging, kwam er meteen een in mijn ogen tegendraadse mening uit, die misschien wel mainstream is.

He was able to solve this problem with the sticky problem. “Zo roven ze ons boerenland”, zei hij terwijl hij een tak van een boompje trok. “Waarom dan?”, Vroeg ik. “I won for the sake of assassination.”

?

It was a grapple, but it was right. Het was niet voor het eerst dat ze mijn humor serieus name, ik kon maar beter stoppen met grappig doen, of met het ventileren van meningen.

I don’t know where Clarence is in the debate, but I love her. I hope you want to sell this product. At the same time, we also have contracts NRC Niet Gat Helle Ajax-Elftal, who won the Champions League in 1995? Van der Sar en Ronald de Boer over Qatar, Edgar Davids over vaderlandse geschiedenis, Overmars over greensoverschrijdend gedrag … Misschien heeft Winston Bogarde wel een leuke rokjesdag in huis, hij is tenslotte ook al een paar paar paar lands.

Ondertussen houd ik me vast aan deze zin die Clarence Seedorf ons vorige week zaterdag gaf: ‘

Variety – koe – tegeltje.

Marcel van Rosemalen written on this plexus a wisselcolumn met by Ellen Deckwitz.

Source link

Previous articleAangifte Jaime Vaes tagged rapper Lil Kleine
Next articleBaxbier and Just in Beer will celebrate the anniversary with a beer festival