Home World “Val Severodonetsk – a symbolic tegenslog”; aanval Kyiv was om G7-top

“Val Severodonetsk – a symbolic tegenslog”; aanval Kyiv was om G7-top

Reuters

NOS News

  • Yousef Zerruk

    Internet Editor

  • Yousef Zerruk

    Internet Editor

The rocket launches off the weekend at Kiev will be very popular as a signal from the G7 countries to beat the Germans in Germany. American dentant Institute for the Study of War (ISW) komt tot die conclusie in de laatste analyze over de Oorlog in Oekraïne.

Ok, President Zielenski denkt dat reden is voor de aanval op de hoofdstad. У прамове zijn jongste spreekt hij van “de Russische methode”. “Iedere keer als er internationale gebeurtenissen zijn, wordt er geëscaleerd”, zei de President. Khan Baumister, Military Strategy Universitair hoofddocent aan de Nederlandse Defensie Academie, beaamt dat.

“Rusland is zelf lid geweest, toen heette het nog de G8”, zegt hij in het NOS Radio Magazine 1. “On the annexation of Crimea in 2014 is the fruit of the country. But it is a podium waarop Poetin graag gezien wil worden.” The military is not the leader of the Bouwmeister before the Russians in Kiev. “It is an apartment complex and a craft school, it is a millionaire without a single job.”

Ook general buiten dienst Mart de Kruif ziet de militaire vaarde er niet direct van in. “Het is niet zo dat de standpunten op die top zullen veranderen omdat de Russen Kiev bestoken.” Hij durft te zeggen dat de Russen geen offensief vermogen meer hebben om gebieden buiten de Danbas-regio aan te vallen.

Val van Severodonetsk

A large part of the Danbas is located in Russian. The cruise is located in the name of Severodonetsk, in the region of Loegansk, and is still a symbol of a symbolic meaning for Ukraine and does not see the military strategic strategy of Russia.

NOS

“De Russen used to use artillery for a long distance from the ground. Book that. With that little little thing per day,” he said. “Voor Oekraïners zat er niks anders op dan terugtrekken. Het was the date of the whole vernietigd worden.” Volgens Bouwmeester suggereerden de generale staf van Oekraïne and President Greensky afgelopen week al dat ze van Severodonetsk geen tweede Marioepol wilden maken.

In the southern part of the country, we are always looking for a place where the Oekraïense legit is not out of the Azovstal factory complex. “The strikers die in Severodonetsk zaten, kregen bevel zo snel mogelijk weg te gaan omdat de artillery van de Russen heel erg geconcentreerd is op een plek”, zegt Bouwmeester.

De Kruif stelt dat dat de enige tactiek is die de Russen nog hebben “omdat ze nagenoeg niet meer over infanterie beschikken. Ze vallen terug op oude tactieken zoals ze die ook in Grozny in Tsjetsjenië hadden: alles platechende.

Het is voor Oekraïne and ook belangrijk dat de langeafstandswapens uit het het westen snel geleverd worden. “Want als je de Russen dat voordeel kunt ontnemen, zijn ze kwetsbaar”, stelt De Kruif. “Ze kunnen dan niet meer met een enorme vuurwals stapje voor stapje naar voren trekken”.

Shoot and drop

Oekraïne beschikt al wel over artilleriegeschut, maar dat haalt bij lange na niet de afstanden die het Russische leger haalt. Immiddels is the American M777-system created, but it can also be a freight car. “Daardoor zijn ze minder mobiel,” said De Cruyff.

«It is now possible to wait for an artillery system out of France, it works with the enemy shoot and jump –tactics. “Die systemen hoeven niet door een vrachtwagen getrokken te worden. Die kunnen snel munitie afvuren en op eigen kracht wegrijden waardoor het moeilijker is voor de Russen om tegenaanvallen uit te voeren.

The destination is now from Russen zich richten op Lysytsjansk, dat tegenover Severodonetsk aan de rivier de Donets ligt. “It’s the last city in the region,” said Bouwmeester. “If you have to go to the region of Loegansk.”

Daarmee is nog niet gezegd dat de hele Donbas snel wordt ingenomen, denken beide deskundigen. “The point of departure is now in Loegansk,” said De Kruif. Hij stelt dat de Russen niet makkelijk hun zware wapens ergens anders in kunnen zetten. “This is a possible logistics operation in the Russian Federation that dates back a day.”

Ook Bouwmeester is not directly from the whole of Danbas in Russian. “Ook steden als Kramatorsk en Slovjansk moeten dan veroverd worden. En zo ver is het nog lang niet.”

Eerder maakten we deze video over de Danbas-regio:

De Donbass; this is the area that Rusland wil innemen

Source link

Previous articleFNV: the price of werknemers is 0.19 euros per kilometer
Next articleParentenfilm from Brit Decker provides his country | Show