Home Entertainment Vaargebeurd grotdrama Thirteen Lives: Ongekende holdenmoed in adembenemende beelden | Show

Vaargebeurd grotdrama Thirteen Lives: Ongekende holdenmoed in adembenemende beelden | Show

reviewIedereen heeft het zonder twijfer nog holder in het geheugen staan; de redding uit 2018 van twaalf Thai vetballertjes en hun trainer die vastzaten in een ondergelopen grot. Het mediaspektakel volgde de holdendaad van de berketten duikers die veel filmmakers tot de imaginal sprak. Anne Daarvan, Thirteen livesis nu te zien on Amazon Prime Video.

Thirteen lives

  • Ster assessment
  • Ster assessment
  • Ster assessment
  • Ster assessment
  • Ster assessment

  drama

Het waargebeurde verhaal leverde al een bejubelde documentaire op, Salvationnow directed by Ron Howard (Apollo 13, Da Vinci Code) het nog eens dunnetjes over met een gedramatiserde reconstructie die zeer gedetailleerd ingaat op de inbreng van de duikers van Britse komaf. Voor die rollen werd een beroep gedaan op Viggo Mortensen and Colin Farrell.

Hun presence bij de reddingsoperatie zorgt aanvankelijk voor wrijving bij de Thaise legerleiding die zich passseerd voelt. Op blanke buitenlanders die de klus wel even zouwen klaren zaten ze niet te wachenn. Maar Howard tont in zijn film haarscherp aan dat de riskaste missie een joint project was waarbij ook vele lokale vilwilligers, boeren en soldaten berketten waren.

Thirteen lives is geen film met uitgewerkte personas. De regisseur bilbeit in dat opzicht erg aan de aufstellt. But once in de verraderlijke watermassa in de grot leeft hij zich uit. Het levert adembenemende beelden op van ongekende holdenmoed en vakmanschap.

Director: Ron Howard. Hooves: Colin Farrell, Viggo Mortensen and Joel Edgerton

A scene from Thirteen Lives on Amazon Prime Video. © AP


Watch videos about the latest movies and series here:

Source link

Previous articleTimo Roosen became in Burgos wegens brulift ploegmaat Mike Teunissen | Wielrennen
Next articleCanal Parade onder grote publieke interest begegunten