Home Sports “Tweede helft om je te schamen”, Bondscoach Parsons trekt boetekleed aan

“Tweede helft om je te schamen”, Bondscoach Parsons trekt boetekleed aan

“A tweede helft om je voor te schamen”, zei Daniëlle van de Donk en volgens Stefanie van der Gragt «moet het echt beter». Aranjevroven is critical at England’s 5-1 oefennederlaag tegen in Leeds, two weeks before EK.

Bondscoach Mark Parsons did not pay attention to: “I had to help you.”

In the 52nd minute, England played 5: 1. “The rooms are big,” Aldus Parsons. “We waren een beetje naïef. Daarvoor neem ik de verantwoordelijkheid. Individuen zijn hier niet schuldig aan. Het is mijn verantwoordelijkheid. Ik was stable moeten zijn op dat moment.”

Parsons will be able to play until the 60th minute. .

Bondscoach wees er ook op dat de Engelse speelsters al langer in training zijn voor het EK dan Nederland. “We will be able to take care of the best team and start with the EC, but we will be able to get a good result in Sweden now. We will be in Belarus today in Finland. ».

Van der Gragt: “Tweede helft Nederland onwaardig”

Van der Gragt werd bij rust vervangen en zag vanaf de bank hoe Oranje instortte. “We will be overwhelmed by the second half,” he said. .

Express the reactions of Stephanie van der Gragt, Daniel van de Donk and Vivian Midema.

Van de Donk was a double gevoel. Ze maakte na lang blessureleed haar rentree. “Ik ben hartstikke blij dat ik weer terug ben. Maar deze tweede helft was om je te schamen. Dit was niet ons niveau en mogen we niet laten zien. Alles ging verkeerd.”

Spitz: “Ook kijken naar goede dingen”

Aanvoerster Sherida Spitse zag genoeg dingen om van te leren in aanloop naar het EK van volgende maand. Spitse vond dat Oranje een goede eerste helft speelde met veel ‘power’ in de ploeg, maar dat dat in de tweede helft minder werd.

“This is a good wedding around me,” said Spitse. .

Choose the reaction of Sherid Spitz.

In the 200th interland miste Spitse at a stand of 1-1 a strafshop, volgens de middenveldster een belangrijk moment in de wedstrijd. “Dan gaat de wedstrijd misschien heel anders. Het is hartstikke zuur dat ik hem mis, maar dat hoort erbij. Beter nu dan tijdens het EK.”

Вігман: ‘Gun Nederland allerbeste, maar niet tegen engeland’

Sarina Wigman was a Dutch bond coach in England. Van een dubbel gevoel byl bij haar geen sprake. “Ik gun Nederland het allerbeste, alleen niet tegen Engeland”.

Of Engeland de favorite is voor het EK, zoals Vivianne Miedema stelde? “Ik denk dat ze de druk op ons wil leggen. Nederland is ook favoriet, dat hebben we de eerste helft gezien. We zijn wel een van de landen die voor die prijs kunnen gaan.”

Choose the reaction of Sarina Wigman.

Source link

Previous articleBondscoach Parsons voelt zich verantwoordelijk voor nederlaag: ‘Werd een heel zware avond’ | Buitenlands World Cup
Next articleStaking treft streekvervoer Groningen – Nieuws.nl