Home Sports Turner Schmidt opened the operation as part of the team

Turner Schmidt opened the operation as part of the team

Photo: ANP

Turner Casimir Schmidt may complete work in the Netherlands. Schmidt, to die in 2019 in 2019 NK in Ahoy de beste allrounder was, werd vorige week geopereerd aan zijn linkerenkel. Door de blessure moet hij ook de EK in augustus aan zich voorbij laten gaan.

Schmidt kampt al sinds oktober vorig jaar met enkelproblemen. Destijds raakte hij bij een training bij de WK in Japan geblesseerd aan zijn enkel en schouder en moest hij afhaken in de titelstrijd. «De enkelpijn лук-порей eerst weg te zijn, maar uiteindelijk bleef het toch een beetje irriteren. Ik tob toch weer een MRI laten maken. Binnen in de enkel bleek het toch niet helemaal zoals he hoort ”, zei Schmidt in aanloop naar de Nederlandse titelstrijd, waarbij hij dit weekend als toeschouwer aanwezig is.

The blessing bleke you with an operation, but most of the 26-year-old Schmidt will even be overwhelmed. «Lang twijfelde ik of ik de operatie voor of na de EK in München wilde doen. De mogelijkheid was om alsnog voor de EK te gaan en dan bijvoorbeeld vloer en sprong over te slaan, maar ik merkte dat mijn enkel ook koni meer zeer deed met bijvoorbeeld afsprongen van voltige. In this case, it does not have a great impact on the environment.

«Uiteindelijk heeft het team heet meest aan me als ik volgend jaar zo goed couldijk ben. Als ik dat wil zijn, dan moest ik die operatie zo snel mogelijk laten doen. Lastig was die keuze wel. De groetste beweegreden om het niet te doen was omdat ik er ook dit jaar voor het team wilde zijn. I dacht: ik laat ze in de steek. Maar iedereen zegt dat dat niet waar is ».

Schmidt hoopt later Dit Jaar te kunnen deelnemen aan de WK ў Liverpuli, maar legt de focus voornamelijk op een volledig herstel. “At the first moment we met with the team Bij de EK de top 13 halen als we dit jaar met een team naar de WK willen. When it comes down to it, the word is a race to watch the clock of ik he ha ga galen ”, he said. “It’s a small thing.” Mocht he lukken dan zou he mooi meegenomen zijn. Maar ik ga niet haasten. Als het niet meezit ga ik niet voor de WK dit jaar, maar gewoon voor de EK van volgend jaar. Daar wil ik op mijn top zijn ».

In 2023, the state drops the Olympic qualification. “Bij de EK (in 2023) is het belaelrijk om de top 13 te halen. If it doesn’t work, it’s a team move to over. But we don’t have a team to play for WK and we don’t have a team to play for the Olympic Games in Paris. “

Source link

Previous articleWiegman zit op ‘pink cloud’, Leeuwinnen-bondscoach Parsons heeft zorgen om ’emotie na deze uitslag’ | Netherlands Vetball
Next articleРоб maakte horror ў Руандзе van dichtbij mee: ‘Je komt anders terug, beschadigd’ | Binenland