Home Uncategorized Thundercat Laveert Tusen ernst en ironie met with a virtuoso bastechnieken

Thundercat Laveert Tusen ernst en ironie met with a virtuoso bastechnieken

Thundercat Laveert Tusen ernst en ironie met with a virtuoso bastechnieken

Hij heeft een praatje over zijn katten, over wilde feestjes, over anime-series. Misschien wil Stephen Lee Bruner, beter bekend als Thundercat, gewoon eindelijk weer eens bijkletsen tijdens dit twee jaar uitgestelde samenzijn in Paradiso. Maar misschien heeft hij de pauzes ook nodig om zijn vingers rust te geven. Want er allemaal op de bas gebeurt als hij niet praat, is onnavolgbaar. Razendsnel tippelt hij over de hals, vaak is nauwelijks hoorbaar welke noten uit de bass komen en welke van de toetsen. Being a clenct of a young man is an iron light, also of this basklasse en slimme songwriterkunsten slechts een spelletje zijn.

Van de seventies soul en funk waar zijn solowerk in uitblinkt is in de eerste minuteen niets te horen. Voortgestuwd door manische drumpatronen die he midden houden tussen freejazz en punk laat Thundercat nog even blijken dat zijn eerste baantje als bassist bij de Los Angeles punkband Suicidal Tendencies was. De vre, soms Prettig rommelige instrumentale lamae vormen ook nog de hoofdmoot als hij al lang bij zijn langzamere soulwerk van zijn laatste album This is what there is aengekomen, nummers die miljoenen keren gestreamd zijn.

Black hackers

Twee jaar heeft dat album moeten wachten op een live-uitvoering in Nederland. For the sake of convenience, the Thundercat has a lot of hackers to offer the books, which are different with silverware. Daarboven een groene korte broek met with sequins. Be basically glitter red, be very blue, be cool.

Defrectie van zijn praatjes tussendoor neemt gaandeweg de avond wat af. Als hij aandacht vraagt ​​voor zijn overleden maatje maatje рэпер Mac Miller Staat hij ook uitgebreid stil bij de dood van Foo Fighters – drummer Taylor Hawkins. Zo krijgen de nummers die hij schreef ter afscheid nog meer lading en blijft Thundercat zowel musical als in woord almaar wisselen tussen ernst en lichtvoetige ironie, gedragen door virtuoze techniek en innovatieve songs. Zodra de rouw is afgeschud draait hij de funkkraan pas echt open en keert met songs als ‘Funny Thing’ weer terug bij het begin: dronken feestjes in LA en verhalen over katten.

Source link

Previous articleInterest rates are rising, now is the time to re-mortgage?
Next articleDo you want to buy or buy? “Behoud de persvrijheid”