Home Netherlands This year is a subsidy for beautiful freight cars

This year is a subsidy for beautiful freight cars

He comes to the top of the subsidy for beautiful freight cars and at the same time he can do just that. Sinds vorige maand kunnen ondernemers subsidie ​​krijgen voor de aankoop van een vrachtwagen die elektrisch of op waterstof rijdt. Aanvankelijk was daar dit jaar 13.5 miljoen euro voor utitgetkken, maar op de eerste dag dat het kon, was de subsidiepot al op, omdat er zoveel belangstelling voor was.

The State Secretariat has a budget of 11.5 million euros. Volgen has been informed that 450 cars have been added to the list:

Construction machines

We keep the secretaries of a subsidy for chone building machines. Dat geld is bedoeld voor de aanschaf van nieuwe de ombouw van oude mashin. The cost was 8.3 million euros as well as 22.2 million euros.

Heijnen benadrukt dat de maatregelen op korte termijn leiden tot “klimaat- en stikstofwinst”. It can be a new source of information. The Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de instantie die de subsidies toekent, gaat aan de slag met de aanvragen die er al liggen, maar die eerder werden afgewezen.

Heinken erkent dat het nu inzetten van extra geld betekent dat er de komende jaren minder budget is. Maar zoals de Tweede Kamer had gevraagd, onderzoekt ze of the budget voor vrachtwagens kan worden verhoogd. En ook voor de machines houdt ze naar eigen zeggen de winger aan de pols.

Source link

Previous articleHearing: overhauling hard steel flink toegenomen
Next articleAs soon as possible, the salary will be 4.75 percent