Home Auto This new 997 GT3 RS 4.0 does not mean

This new 997 GT3 RS 4.0 does not mean

Bijna alle onderdelen die je ziet zaten er originaleel niet op, maar toch is niet alles nep aan deze GT3 RS 4.0.

4.0-liter six-cylinder boxer engine. Achterwielaandrijving. 500 pcs. 1,360 kg. It is not for nothing that the 997 GT3 RS 4.0 is one of the most popular modern 911’s. De gelimiteerde oplage van 600 stuks helpt natuurlijk ook een handje.

We have very good news last night, because there is one op Marktplaats te koop voor slechts €109,950. Dat klint te mooi om waar te zijn en… dat is het ok. Deze GT3 RS 4.0 is naimenie een neppert. In de kop staat aljasen ook gewoon dat het een ombouw is, dus niets ten nadele van de verkoper.

Op de auto zelf staat dan weer niet voort dat het een ombouw is, dus in het echt hou je wel degelijk mensen voor de gek. Kosten nog moeite zijn gespaard om alle details van de 4.0 over te nemen. Behalve de motorkap, die om onduidelijke redenen zwart is gemaakt.

Naast het exterieur heeft ook het interieur een make-over georgijn. Here we learn more about energy with the RS 4.0 logo. Ook op de dorpels prijken deze logo’s. Zo’n beteich alles is dus anweizte, except the most important: de 4.0.

Wat voor blok zit er dan wel in…? In such a conversion project, I expected a simple 997 Carrera to be the base, but that all went wrong. The name “GT3 RS 4.0” is more difficult. It turns out that it is still a real GT3.

Het beftret een GT3 van voor de facelift, wat natuurlich ook hagmaal geen auto is om je voor te schamen. While 4.0, more 3.6 and 415 pcs.

Toch has de eigenaar apparently a inferiority complex, because he invested a lot of money to give his GT3 the look of a GT3 RS 4.0. Omdat het een pre-facelift exemplaar betrof mogenden ook de voor- en achterlichten en de bumpers vervagen worden. Volgens de advertentie heeft dit grapje in total €60,000 gkost.

As always, modificaties moet je puor voor jefez doen, because het geld ga je niet terugkrijgen. The Deze GT3 costs €60,000 over the standard 997 GT3, but this car costs €110,000 as usual. Heb je intereste? Dan kun je torte op Marktplaats.

This article about the 997 GT3 RS 4.0 is not a tutorial and its version was not published on Autoblog.nl.

Source link

Previous articleAf en toe is Expeditie Robinson ook een piece of absurdisme, zeker voor beelddenkers | Jansen’s expedition
Next articleTalkshowgasten overdonderen moderatoren op Russische tv: ‘Dit is een wrede en sadistische oorlog tegen burgers’ | Buitenland