Home Entertainment These are the motives of the producers of the Umbrella Academy, which...

These are the motives of the producers of the Umbrella Academy, which contain the Eliot transition page Show

Eliot Page met a transgender person in 2020. Actor and network twie seizozonen lang een vrouwelijk character vertolkt in the series Netflix Umbrella Academy. Deze week verscheen he derde seizoen en Page is daar wederom in te zien. But how do you make makers about the transition from actor to actor?

Hi up! This article has spoilers dedicated to the Umbrella Academy.

Nadat Page na braiten bracht voortaan als man door het leven te gaan, kondigde Netflix meteen aan de Naam van Page in aftiteling van Umbrella Academy aan te passen. Vanaf dat moment kwamen de makers van de hitserie ook voor een nieuwe uitdaging te staan, omdat ze werkten met een actor die gedurende he verloop van he verhaal van de serie een transitie heeft doorgemaakt. Eliot Page is a huge American TV show that contains a series on the porch.

In addition to all the most important things in the series, the new season is a hoop of options open to makers. Umbrella Academy om Page van geslacht te laten veranderen. Ondanks dat it er voor een veel simpelere manier gekozen om de identiteit van het personage te veranderen. In the second half of the season, the word duidelijk has a series of packages.

Capsule

Aan het begin van seizoen drie portretteert Page nog konej de cisgendervrouw Vanya, zoals zijn personage in de eerste twee seizoenen bekend stond. Pas in de tweede aflevering wordt hij opnieuw geïntroduceerd als Віктар. Wanneer zijn usynovleny-zus Allison Viktor een ‘goede zus’ noemt, lijkt hij met dat label te worstelen. At an other moment start Victor extends to a poster with capsules on a frame.

The character is very happy to find a short coupe in a stellar way before being surrounded by Viktor. Als hem vervolgens wordt gevraagd wie Victor is, antwoordt hij: ,, Dat ben ik. Het is wie ik altijd al was. Is there a problem for someone? ” Be worthy of a family to be close to him in his words overlaid with compliments over his new capsules.

It’s a minute more than a vacation. Het enige andere gesprek over zijn transitie later meets with Alison, die zich schuldig voelt omdat ze niet eerder doorhad dat Victor niet zichzelf voelde in zijn lichaam. Vervolgens vraagt ​​Viktor waarom ze zich zo schuldig voelt, aangezien hij zelf ook nooit echt begreep wie hij was. Hij kijkt naar zijn spiegelbeeld in een raam en geeft hij toe dat hij er vroeger een hekel aan had om zichzelf in de spiegel te zien. Элісан vraagt ​​wat hij nu ziet, en Viktor gunt zichzelf een kleine glimlach voordat hij zegt: ,, Ik. Allen Ik.

Luister Ook on AD Media Podcast. Deze week over Khalid & Sophie en Hlf8, goede tijden voor Goede Tijden, Slechte Tijden en Maarten van Rossem і Philip Freriks.Uses videos posted to shows and entertainment:

Source link

Previous articleTwee doden en 19 gewonden na terreuraanslag bij homobar in Oslo
Next articleSport Kort: Great schans ook voor vrouwen Olympisch in 2026 | Sports