Home Netherlands “The signal from Poetin to the Ukrainians that they were in front...

“The signal from Poetin to the Ukrainians that they were in front of the Russian missiles”

Van over heel de wereld komen strenge veroordelingen van de Russische roketaanval op een druk winkelcentrum in de central-Oekraïense stad Krementsjoek. Ook in Kiev, Charkov and other cities in Russia are only bombed on. Professor Volgens Sven Bishop (UGent / Egmontinstituut) will mark several signals on Westen sturen.

Tommy Theiss

Achttien burgerdoden, 25 gewonden in the ziekenhuis en nog 36 vermisten. Dat is de voorlopige tol van de zware Russie roketaanval maandag. President Vladimir Zielensky has recently called for the aggression of these burgers in “one of the most provocative terrorist attacks in European history.” Volgens Zelensky saw the moment when he admitted 1,000 burgers in the central center of Donbass, within a few kilometers of the front in Donbass.

Is it a good idea to eat burgers, say u?

Biskap: Russia has found a vantage point in the middle of nowhere near the shopping center. Dat kan kloppen, maar verandert natuurlijk niets aan de verschrikkelijke gevolgen voor de onschuldige slachtoffers. Want zelfs áls Rusland een millitair doel voor ogen had: als je het centrum van Kiev of een andere grote stad bombardeert, weet je dat de kans heel groot is daar burgerslachtoffers bij zullen vallen. That is Poetin and the Russian leadership of the ook ».

Build AP

How do you get an appointment without your questions, do you see the G7 leaders?

«Bewuste aanvallen op burgerdoelen zijn inderdaad een oorlogsmisdaad, en het is goed en noodzakelijk dat dat aan de kaak wordt gesteld. We can also make realistically realistic. Deze oorlog zal niet eindigen met een grote nederlaag voor Rusland, dus de kans dat de schuldigen achter deze aanval ooit gevat en gestraft zullen worden, lijkt mij bijzonder klein. Kijk ook naar de gruwel van Boetsja: er wordt hard gewerkt om de schuldigen daarvan te vinden en te straffen, maar de kans dat het Russische mode er ooit echt verantwoording over zal afleggen, is bijzonder klein. ”

Afgelopen weekend werd ook Kyiv opnieuw bestookt. What time is it available to comment on the G7 top on the NAVO top in Madrid this week?

«We can not naturally go to the poet’s house. Maar zeker met the bestoken van Kiev probe, net bij het begin van de G7, lijkt Poetin toch een duidelijk signala te willen sturen en nog eens zijn kracht te tonen. Hes Westen wil hij laten zien dat Rusland niet onder de indruk is van de wapenleveringen en zich daardoor niet zal laten tegenhouden. Tegelijkertijd is het mischien een uiting van frustratie en vergelding omdat de oorlog tot nog toe niet zo snel is gegaan als vooraf gedacht.

«Aan de Oekraïners wordt dan weer het signal gegeven dat zij nergens in he land veilig zijn en Rusland hen eender waar kan treffen. Steeds meer burgers uit de delen van het land die niet aan he front front liggen, keren terug naar huis nadat ze aan het begin van de invasion gevlucht zijn. Het is dus een duidelijke poging om het moreel te breken ».

There is no corner shopping center in Krementsjoek.  Build AP

There is no corner shopping center in Krementsjoek.Build AP

How did the West react? Zowel Frans President Emanuel Macron as UK Prime Minister Boris Johnson is the top of the G7, which is part of Western countries that are not only in Russia but also in Russia.

“That’s right, but it’s not the first time you have a burgerdoel.” This bombardment of reality is not given by Poetin in the most realistic scenario. Men zal dus op een gegeven moments met hem round the table moeten. Het lijkt mij bijvoorbeeld ook niet verstandig om Rusland uit te sluiten van de G20-top (top of the negative countries in the world in the European Union, TT) later dit jaar, of om er zelf weg te blijven als Poetin komt. Je moet daar net naartoe om krachtig uit te leggen waar het op staat ».

Brandweerlui ruimen puin na de Russische roketaanval op het winkelcentrum van Krementsjoek.  Image ANP / EPA

Brandweerlui ruimen puin na de Russische roketaanval op het winkelcentrum van Krementsjoek.Image ANP / EPA

What do you think about wasting time in sanctities?

«I really want to be able to train in a very limited way. De sancties zullen mogelijk nog wat wat opgedreven worden, maar in grote lijnen ligt nu vast hoe ver we zelf willen gaan zonder ons zelf te veel pijn te doen. Het belangrijkste is nu om de sancties die er zijn goed uit te voeren, en zelfs dan zullen we geduld moeten hebben.

«Ook qua zwaarte van de al geleverde wapens zitten we nu stilaan aan de limiet na de HIMARS-raketsystemen die vorige week zijn geleverd. De Verenigde Staten overwegen nu wel een geavanceerd luchtafweersysteem te sturen, maar he komt er nu vooral op aan de leveringen vol te houden ».

Rusland white brand aan ‘Exploses van westerse wapens’

The Russian language is located on Sundays in Krementsjoek, one of the places to be visited. The brand in the corner center is one of the ammunition in the depot, luidt de Russische lezing van de feiten.

“Explosions of ammunition for western waps have a brand experience … In addition, it was fired with a rocket with a “high precision”, so it clicks.

Rusland has made all the overhaul of these burgers without starting to invade systematically.

Source link

Previous articleVan Aert op tijd fit for Tour de France on knieklachten | Sports
Next articleXavi Simons in Eindhoven Wetball