Home Sports The money is not even better than the bond, you have to...

The money is not even better than the bond, you have to go to school

Op een gehuurde baan in e sporthalhal in Den Bosch hijsen de broers Tristan en Rafael Tulen zich meerdere malen at week beurtelings in een veel te dik pak. Urenlang vangt de ene broer de slagen van de andere op. Where twee zijn elkaars schermtrainers, omdat er bij de bond geen geld meer voor full-time coaches.

Degene in dat veel te dikke pak kan zelf weinig uitrichten: die fungeert als een sort bewegend doelwit, waarop aanvallende acties kunnen worden geoefend. Het betekent dat beide broers Tulen de helft van hun trainingsuren kwijt zijn aan iets waar ze zelf niks aan hebben.

It is nice to be able to cook, but it is very easy. De gebroeders Tulen waren deze tjedan met twee ploeggenoten voor Nederland actief op de EK schermen in Antalya. Dat deden ze vanuit een underdogpositie, want geld voor schermen is er in Nederland maar weinig: het is “passen en meten”.

Silver physio

In the Netherlands, the financial situation is limited to the highest international level. In the same way this soms. Zondag was won by Tristan Tulen (30), who is still a physiotherapist.

Tristan Tulen was treated as the best in the Netherlands. The silver medal is the largest in the Netherlands.

Ieronder zie je beelden van Tristan Tulen in de EK-finale tegen de Fransman Yannick Borel, die een maatje te groot was.

En dat alles dus met zijn jongere broertje als coach: tussen de grijze, ervaren trainers van toplanden als frankrijk en Italië, zit voor ‘Team Tulen’ een 24-jarige jongen in het coachvak.

The summing up of the brokers should be done in the future, but it is tweeted with full support. “We have a long way to go before we can technically and tactically train,” said Tristan Tulen. .

Dat zijn broertje jong en onervaren is, vormt geen belemmering. .

Steeds budget account

De wat oudere Tristan Tulen kwam in aanraking met het schermen toen er nog het een en ander mogelijk was. “Tien jaar geleden hadden we nog een trainingscentrum op Papendal, waar ik in mijn jeugd ook nog heb getraind. Dat is stopgezet. Dat soort ontwikkelingen betekenen dat wij het nu anders moeten doen.”

In the brewery’s rule the alleleal self. From the bathtub, you will be able to travel to tour operators and sponsor contracts.

In other lands it is a total ander: daar zijn er soms volop mogelijkheden. “Tien landen zijn helemaal prof, de rest semiprof zoals wij”, read Tristan Tulen uit. “When you have a great time, you have a complex, you have to deal with a sports hall, but you have to train for a day or so, but you have a good time. It is easy to pass.

Op het EK name de Nederlandse deelnemers het op tegen landen die trainen in hun eigen complexen, met meer materialen en met een uitgebreide staf. Vooral aan dat laatste hebben schermers als de gebroeders Tulen behoefte.

.

Paris 2024

If Tristan Toulen is happy, he will have the opportunity: to qualify for the 2024 Olympics in Paris. Beste zestien schermers van de wereld plaatsen zich rechtstreeks.

Tristan Toulen is in his 25th year of life. Hij had eigenlijk al hoger willen staan, maar zijn prestates vielen vóór het EK een tikkeltje tegen. “Dat heeft te maken met de coronacrisis. Je ziet dat het gat met toplanden is gegroeid, omdat zij ook in Crisistijd de middelen hadden door te trainen en fysiek op peil te blijven. Dat gat ben ik nu pas dicht aan danzielopen I achieved success. can sit ».

Source link

Previous articleASML and Crazy Science has a school-based technology
Next articleVolksbank is Andre Haag’s CFO at Triodos Bank Financial