Home Business Thalys-Topman sorry about the door incident

Thalys-Topman sorry about the door incident

Photo: ANP

Topman Jacques Damas van Thalys has apologized in a mail to customers for a number of incidents from the past few days. So ging een aantal van de snelle treinen van het bedrijf door de hitte kapot. Ook waren er veel degerungen nadat een Thalys-trein een aanrijding had gehad met een dier. “It’s zeker niet het niveau van serviceen dat we onze klanten willen biden”, Aldus Damas.

Half juli strandde een Thalys-trein net buiten het station Paris-Nord door een technisch probleme als gevolg van hitte. In de stilstaande trein werkte de airco ook niet meer, maar travelers konden niet uitstappen apoorto zij enkele ruiten insloegen. A few days later, a train crashed in Noord-Frankrijk and last week, a train ran aground with an animal just outside the Belgische plaats Doornik. Because of this, other trains were also stopped.

Damas geift aan dat Thalys niet veel kon doen aan de vorbein van de verstoringen. “Toch moeten we vervar zorgen dat deze incidenten zo weinig mogelijk impact hebben op u als reiziger.” Vanwege de problemen heeft Thalys de dienstregeling versoberd en worden de treinen vaker onderten.

Thalys baat hogenselheidslijnen in Nederland, België, Duitsland en Frankrik uit. Het bedrijf is recently samengevoegd met Eurostar, de hogenselheidslijn tussen London, Paris, Brussels and Amsterdam. Op terminen gaat de merknaam Thalys svetnien en gaan die treinen ook Eurostar heten.

Source link

Previous articlePSV started to meet the team “Elf” in the decisive match of CL against “Monaco” | Wetball
Next articleDe diagnose ADHD at a late age: “Voelde me eindelijk göpem”