Home Sports Tennis toernooi Sofia valt op door complete team van female officials

Tennis toernooi Sofia valt op door complete team van female officials

EPA

NOS Sport

The ATP tournament from Sofia was created by Marc-Andrea Hüssler, but it was not the biggest match in Bulgaria. For the first time in the history of the ATP Tour, there was a complete team of officials, namely women.

Die primeur von dondergad bij de contests op het center court plaats. In addition, they are also de toernooi director, ATP supervisor, scheidrechter en de chef van de empires vrouwen at het toernooi. Volgens toernooidirector Kay Godkhindi was dat geen bewste actie. “Het team is gewoon formed met mensen die houden van hun werk.”

“I’ve been involved in the organization of both male and female events, and while all of them have special needs, I’m ultimately doing the same thing: I want to ensure that all the balls are in the air, that everyone is happy and that we continue to strive.” naar het beste toernooi”, legt ze uit.

Een vrouw op de umpirestoel is aljaren al langere tijd geen unicum meer, maar in Sofia there was also before het eerst a female supervisor: Anne Lasserre. “Dat is een grote eer”, erkent ze. “Het is goed om na te denken over de toekomst, dit glassen plafond te doorbreken en deze kans te geven aan andere vrouwen om doe sametwe werk te.”

Aureli Tourte, judge in Sofia, head of judge Lasser. “Het maakt niet uit of je vrouw of man bent, het is belangrijk dat je een goede official bent en dat is wat we deze week tryveren te laten zien.”

“Aan de andere kant zou het nog beter voelen als het niet zou opvallen, dat het normalaal zou zijn in de ATP-toernooien,” said Tourte.

Source link

Previous article6 tips om voorgoed te stoppen met snoozen
Next articleOver pastor Van Peperstraten werd anoniem geklaagd, nu roept hij op: ‘Ga zelf gesprek aan’ | Binnenland