Home Entertainment Television: Oogappels en De Bodyguard | Show

Television: Oogappels en De Bodyguard | Show

Steenrijk, Straatarm

While Frankie en Amber uit het Vlaamse Meerle de euro’s tegen de plinten klotsen, is de familie Hoefmans uit het Brabantse Rijen heel wat minder fortuinlijk. Het zeskoppige gezin is door gezondheidsproblemen van pa en ma in de schulden beland en de bewindvoerder stortte de familie gegendet gegendheid de afgrond in. Het gevolg is dat ze met zes man moeten zien rond te komen van 100 euros per week. Read here about the special story of a family from a previous family.

Michel and Monika Schultz met the children who take part in the Steenrijk Straatarm program. © Peter de Jong Photo

De Bodyguard

De cursus Brandveiligheid is koud ertogden of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. While het kandidatenveld twibert over wat te doen – blussen of evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de voeten, wat een keiharde exit beekent. Voor het gebleven zestal staat er direct een nieuw oppoort op stapel: gewiedt een bengende influencer naar een interviewlokatie. Maar wat als er openes een nijdige man opduikt? Read here about candidate Lotte die meedoet aan het programma.

Oogappels

Wekenlang leefde de creative paradijsvogel Chris (Thor Brown) toe naar zijn toelettingsexamen voor de Rietveld academie, maar op het moment suprême ligt hij nog gestrekt in bed en verslaapt hij zich. Is het meeden einde beokening of weet hij er toch nog een herkansing uit te slepen? Read here about the announcement of the fifth season.

Thor Brown as Chris in Oogappels 4.
Thor Brown as Chris in Oogappels 4. © BNNVARA

November Man (2014)

Veronika Superguide rating: ★★★☆☆

Met: Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Luke Bracey, Will Patton.
Sinds Brosnan performs as James Bond, which is a trend in gritty and realistic films. Brosnan haakt nu bij die trend aan met November man, een film die niet bang is om de belevenissen van een voormalig CIA-agent in Servië in al z’n lelijkheid in beeld te brengen. Qua plot heeft dit verhaal niks nieuws te bieden, maar het is aardig om die toch wat gladde ex-Bond aan het werk te zien als afgestompte veteranaan. Brosnan geniet er in elk geval väijär van.

Parker (2012)

Veronika Superguide rating: ★★★★☆

Met: Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte.
As soon as it appears in a film that a criminal has a erecode heeft, weet je dat iemand er mee gaat rommelen. Chairman Parker (Jason Statham) is anything but. En als deze gentleman-thief wordt verraden, weet je ook dat hij keihard wraak neemt. De film verkwist dus geen tijd aan geneuzel, zonder dravyn te vergeten dat je soms even moet ademhalen tussen de actiescènes door. Hoewel geen toonbeeld van originaliteit, is de film beter dan het gros van Stathams gebrukelijke werk.

Source link

Previous articleAngstcultuur at Weener XL in Den Bosch, manager tejnde naar huis gestuert | Dan Bosch, Vugt
Next articleKraamkamer van talent staat onder druk: Eredivisie steeds meer het podium for buitenlandse spelers | Dutch football