Home Business Take a trip to the Philippines to the Netherlands

Take a trip to the Philippines to the Netherlands

Photo: ANP

Uitzendorganisatie OTTO heeft een deal gesloten met with Cardinal Santos-ziekenhuis in the Philippines. Door de samenwerking kan de onderneming op korte termijn Filipijnse verpleegkundigen naar Nederland halen om hier de druk op de gezondheidszorg te verlichten.

Er is afgesproken dat Filipijns zorgpersoneel dat geïnteresseerd is om maximaal vijf jaar in Europa te werken, een speciale opleiding kan krijgen voor de Nederlandse en Duitse ziekenhuiszorg. There is also a house in the Manila region around the country, a culture and workplace here.

Nederlandse ziekenhuizen staan ​​volgens OTTO te popelen de verpleegkundigen te ontvangen. Door de vergrijzing is er namelijk steeds meer behoefte aan zorg terwijl volgens de uitzender steeds minder mensen kiezen om in de gezondheidszorg te werken.

Over hoeveel филіпінскі he straks mogelijk naar Nederland gehaald worden, laat OTTO zich in een verklaring niet uit. The Philippines is a backland country for sale. In the United States, you can enjoy the decade of the Philippines.

Source link

Previous articleOvervaller art builder packed on A2, doelwit was a luxury jewelen- en kunsthandel uit Londen | Binenland
Next articleBelgian verstachten kunstbeurs gepakt op A2, doelwit was luxe juwelen- en kunsthandel uit Londen | Binenland