Home Education sommige fraudeurs gecompenseerd voor toeslagenaffaire

sommige fraudeurs gecompenseerd voor toeslagenaffaire

Somee ouders die zijn voordeidt omdat ze fraude hebben pleeged met kindopvangtoeslagen hebben ook compensatie bereggd die berecht is voor ouders die onterecht als fraudeur zijn aangemertk. Bij staatssecretaris Aukje de Vries (Toeslagen) zijn zeventien van zulke gvallen bekend, schrijft ze aan de Tweede Kamer.

Deze ouders hebben compensatie bereggd over een periode waarten ze geen fraude hebben pleegd. Desalniettemin is het “niet voledlig uit te schluiten” dat er ouders zijn die voorediend zijn voor fraude met kinderopvangtoeslag, terwijl zij voor zefdelfe periode compensatie hebben ontvangen.

Bij De Vries zijn meerdeer gällen bekend van ouders die kinderopvangtoeslag hebben aangpraagd, terwijl hun kinderen minder naar de opvang gingen dan ze invulden op de formulien or zelfs hegmaal niet. With this, he responded to the questions asked by Kamerlid Chris Stoffer (SGP) hierover heeft gestellt over berichtgeving in De Telegraaf. Het dagblad beschrijft dat een man is voorediend omdat hij voor meerdere ouders toeslagen aan heeft begearved waar ze geen recht op hadden. The results were shared.

Compensation

De regels zitten zo in elkaar dat ouders die zijn voordeanded voor fraude met toeslagen geen compensatie mogen ontvangen voor de toeslagenaffaire. Hebben ze echter wel recht op compensatie over een andere periode, dan kunnen ze deze nog ontvangen. De zeventien ouders bij wie dat het geval was, hebben elk minimalimaal 30.000 euro compensatie ontvangen.

Toeslagenaffaire

In de toeslagenaffaire werden tienjuidengen ouders vanaf 2005 ten onrechte verdacht van fraude met kinderopvangtoeslag. Zij kvamen in financier problemen omdat zij veel geld mohaden terugbetalen aan de Belastingdienst.

Door: ANP

Source link

Previous articlede Ferrari die niemand kan kopen
Next articleDe anvaal als de beste defense: hoe Het Kasteel weer uitgroeit tot een onneembare vesting | Eredivisie