Home Sports Sharon van Ruvendal in WK buiten medailles on the 5-kilometer open water:...

Sharon van Ruvendal in WK buiten medailles on the 5-kilometer open water: “Het was me te zwaar” | Another sport

Zwemster Sharon van Rowendall went to WK in Hungary, acquired 5 kilometers in open water. The 28-year-old Dutch ticte maandag in het Lupa-meer als tiende aan. She is Marcelo Cunha in Brazil, an Olympic company at 10 kilometers.

Van Ruvendal (28) was promoting the door. ,, Het lag gewoon aan mezelf. Na de eerste van drie rondes vroeg ik me al af waarom ik moe aan het worden was en mijn armen al zwaar voelden. I was in the ideal position and he was trying to catch me ».

On the first boei lag ze op een prima positie, als tweede achter de Australian Moesha Johnson. ,, Lekker erachter en dat dan volhouden, dacht ik. Maar na een rondje mocht dat meisje wel iets langzamer van mij gaan. Daarna kwam Cunha voorbij en kon ik mezelf een sorort van opladen door haar te volgen. I bleef dus tot heat laatste stuk wel hoop houden. Iedereen zal toch op een gegeven moment kapot zijn? Misschien zwemmen ze wel allemaal in elkaar en kan ik er rechts langs. Maar na de laatste boei zag ik wel in dat dit ‘m weer niet ging worden, toen drong de harde reality tot me door. “

The horse’s legs are waiting for the title

The 30-year-old Cunha won the sprint of the first group in the belief that his eyes were completely open in the open water. The long one has a title on the short distance, from 5 kilometers. Van Rouwendaal waited for horses on his first world title. The Soestse pacts are available in the open water in the open water. ,, Het nice, net zoals op alle worldldkampioenschappen, weer niet bij mij. This is a good TV set. Here train ik niet zo hard voor ».


Quote

This is not the start of the game Ik wilde hebben

Sharon van Ruvendal (28), openwaterzwemster

Van Ruvendal held the 2016 10-kilometer Olympic campaign in Rio de Janeiro, moving to Tokyo as a tweed from Cunha. The Wednesday morning in Maagdenburg, the trailing Van Rouwendaal on the WK in Boedapest, is about 10 km away and can be reached 25 km away. Vooraf baalde ze er nog van dat de rustdag al op dinsdag was gepland, maar nu komt het wel goed uit om de knop om te zetten. ,, Het is niet dat ik ergens een foutje heb gemaakt, het echt mijn lichaam dat even niet meedeed. Misschien komt er nu wat extra spanning op mijn lichaam te staan. Maar dit is zeker niet de start die ik wilde hebben ».

Source link

Previous articleDrenthe FestiValderAa will celebrate its decade in style
Next articleWindhoos in Zierikzee zorgt voor forse schade, huis stort gedeeltelijk in | Binenland