Home Entertainment Sam Ryder: British Song Festival of the Word Oekraïens feestje | ...

Sam Ryder: British Song Festival of the Word Oekraïens feestje | Show

,,Ik weet hoeveel het voor Kalush (winnaar van 2022, ed.) en de Oekraïense delegatie beiznde om het songfestival in eigen land te organizaren. En ik ben niet de enige die pijn in het hart heeft nu dat niet mogelijk is. “Maar ik wil graag tegen iedereen die dit vooren Ukraine bekeikt zeggen dat we hier in Groot-Brittannië weten hoe we een feestje moeten bouwen,” Ryder said in a video on Instagram.

According to the singer, the British enthusiasm to take over the organization was only overcome by ‘the focus on the goal of keeping the space and keeping it open to help what is needed, in order to create an event for the Oekraïense cultuur, geschiedenis en muziek viert’.

“Ik twijker er niet aan dat we allele samenkomen in de geest van de eenheid waar Eurovisie altijd al voor heeft gestaand,” Ryder said.

De European Broadcasting Union maakte gisteren bekend dat het songfestival volgend jaar definitief naar het Verind Koninkrijk gaat. Ukraina zou het eventement eigenlig mogen organizaren na de winst in Turijn, maar dat kan niet because of de invasione door Rusland.

Watch videos about the show and entertainment:

Source link

Previous articleStrong emo Emmanuelle will return to the world in a fun film | Buitenland
Next articleZeven spelers Australische rugbyclub weigeren regenboogshirt te dragen: ‘Uitvoering helaas niet goed’ | Other sports games