Home Entertainment Rolf Sanchez blessed me in the spotlight: “Ik voel me leeg” |...

Rolf Sanchez blessed me in the spotlight: “Ik voel me leeg” | Show

Slecht nieuws voor fans van Rolf Sanchez: de zanger has een bleuure in zijn middenrif en moet herstellen. Dat maakte hij vanavond bekend in het programma I want your song.

Zijn stem klinkt nog wel oké, maar nieuwe nummers inzingen gaat hem voorligt even niet worden. Laat dat aljasen net wél het doel zijn van I want your song. In this program krijgen elke aflevering vijf songwriters de kans hun lied te pitchen als de volgende single van een obschiedde Nederlandse artiste. Die heeft immers de bekendheid om een ​​hit te maken van hun creatie. Aan het eind van de aflevering wordt het nummer door de desbetreffende artist gezongen en gezongen en gezonge.

Maar dat was deze week niet het geval. Waar je normalaal aan het eind van de aflevering naar het nummer kan luisteren, ging presentante Snelle deze time langs bij Rolf Sanchez omdat hij iets moest verlaanen. ,,Ik zeg het lachend, maar met pijn. “I have a wound in my middenrif,” says de Zanger. Because of this, the numbers klinken niet zoals hij zou willen.

Verschrikkelijk

Sanchez is at the center and in it. ,,Ik ben al best wel ver in mijn herstelproces, maar nog niet honderd procent”, he says. Blij is hij er absolut niet mee. ,,It is terrible. Wänder ik me een beeige rot voel of wänner ik niet zo goed weet hoe ik dat moet brengen met woorden kon ik het wel altijd zingen”, vervolgt hij. ,,Als dat van me ontnomen wordt door een injury, dan voel ik me leeg. Ik ben er echt achter gekommen in de gegenden twee maanden wat ik het allerleukst vind om te doen. Dat is zingen.

De zanger kan gelukkig nog wel perform. “I have a band, back-ups and I can change melodies. Ik moet alleen iets lager zingen. Maar voor een heel nieuw nummer nummeren is dat niet genoeg.” Voor zijn shows in October at AFAS Live was het wel even spannend of hij dan weer de oude zou zijn. ,,Gelukkig zou ik, als mijn hersteldproces verduht zoals nu, in september, oktober weer hersteld zijn. Dan kan ik het liedje ook opimen, because het is te mooi om te laten schieten.”

Watch a video about the show and entertainment:

Source link

Previous articleChinese retailer Alibaba dreigt Wall Street te moeten veralten | Finances
Next articleColumn Thijs Zonneveld | Marianne Vos rijdt elke koers auf het haar laaste is | Tour de France