Home Netherlands Rijkswaterstaat vaarschuwt voor drukte op de weg door boerenprotest

Rijkswaterstaat vaarschuwt voor drukte op de weg door boerenprotest

The consecrated beer test in Stroe Morgen was made for flink or traffic police, but the Rijkswater State. Weggebruikers moeten rekening houden met een zware ochtend- en avondspits maar ook de rest van de dag kan extra druk zijn.

The large-scale construction of the barracks, which is located in the main area, is located in the outer area of ​​the building, which is located in the Barneveld area.

Afrit A1 dicht

Vooral in he midden en oosten van het land zal er overlast zijn, maar ook rondom Den Haag. Omwille van de veiligheid worden morgenochtend vanaf 06.00 uur de open afrit van de A1 bij Stroe afgesloten. This is the answer with the N310, which is very extra to protest against the word.

Rijkswaterstaat zet ook extra weginspecteurs en wegverkeersleiders in. Die kunnen maatregelen nemen als dat nodig is, zoals he aanpassen van de maximumsnelheid of he omleiden van verkeer.

Iedereen die morgen de weg op gaat wordt geadviseerd de verkeersinformatie goed in de gaten te houden. Als er thuisgewerkt kan worden raadt Rijkswaterstaat aan dat te doen.

Source link

Previous articleVrouw om het leven gekomen bij woningbrand Maassluis
Next articleStuntman Fortune Sittard: Burak Yilmaz in Limburg | Wetball