Home Netherlands Right next to the Egyptian hire: a bookcase 17 meters away is...

Right next to the Egyptian hire: a bookcase 17 meters away is in Leiden

We volgen Qenna op zijn tochten in het dodenrijk: zijn begrafenis in een rotsgraf in Thebe, beproevingen die zijn ziel moeten louteren, een hereniging met zijn overleden ouders en ontmoetingen met goden en als Thooth Osi. De vertig spreuken in het dodenboek hielpen Qenna om zijn lotsbestemming na dit leven te vervullen.

“The Egyptians did not want to be able to do that; they were transformed from one over the past, and one of them was born in a very good year, but they were always ready,” Saliman said. “Een van de belangrijkste doelen daarbij was dat de ziel van de overledene overdag he graf kon verlaten om bij zijn nabestaanden te zijn. Dat was ook voor zijn familie belangrijk, omdat Qenna dankzij de spreuken voor heng to directe to god.”

Het verklaart waarom rijke Egyptenaren zoveel moeite staken in wat er na hun dood met hun lijk gebeurde. If you have been able to do this, you will not be able to transform it. “Met onze moderne bril denken wij misschien dat het bij mummies enkel om het bewaren van het lichaam ging, maar uit he dodenboek blijkt dat het gin om de verandering. De mummificatie, de windselen, oliën, he bewaren van he ma lichait ging “Dodenboek blijkt dat he ging om de verandering. mummification, de windselen, oliën, he lender werk, he masker werk om die persoon te vergoddelijken”.

Losgeweekt

Om papyrus goed te kunnen besttuderen, werd de rol kort na aanschaf in 38 vellen geknipt, gemiddeld 35 bij 45 centimeter groot. Dat kon niet worden hersteld, maar bij de restauratie zijn wel losgekomen fragjes teruggeplaatst en oude, schadelijke restauraties zo veel mogelijk ongedaan gemaakt.

In 1835, he was able to find the right to pay for the papyrus. To be able to do so. To be able to do this with a dick lijmlaag on a white paper, to pay back the papyrus plan and to rest the papyrus for a minute. “

Ook werd er onderzoek gedaan naar verkleuringen van de rol. Op plekken waar blauw is gebruikt, hebben de figuren in de loop der jaren een bruin aura gekregen. “Voor dat blauwe pigment werd koper gebruikt en doordat er vooral na de komst naar Europa contact is geweest met vocht in lucht, is dat in feite gaan roesten. Helaas is dat niet terug te draaien.”

Source link

Previous articlePolitics: Hiking holding hands can ahteraf
Next articleTips went presterende leerling al komend schooljaar standaard omhoog