Home Lifestyle Princess Margriet raises a canine cliff understudy choreographed by Wiggers

Princess Margriet raises a canine cliff understudy choreographed by Wiggers

De Eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje is dit jaar uitgereikt aan de oprichter en direktor van het dansgezelschap Introdans, Ton Wiggers. He won a medal of meditation from Princess Margriet.

Wiggers warns of equestrian support for its presence in modern times in modern times and makes it possible for a breed of public in the “daarbij het betrekken van de regio”, written in Koninklijk Huis in a persbericht.

The event for art in the world is made in the same way as men who have outside the world of art in the world and is connected to the king’s house.

Random ravine

Wiggers richtte Introdans in 1971 in Arnhem met with theater director Hans Foking. It was a professional dance in the East Nederland. Gisteravond nam hij na ruim vijftig afscheid van Introdans.

Naast de eremedaille ontving Wiggers ook de Dansspeld, voor zijn inzet binnen het Nederlandse dansveld. You can also see Commissioner van de Koning John Berends de Gooden in Gelderland. Burgemeester Marcouch can name the College de Gouden Stadspenning.

Source link

Previous articleBeginning of the G7-top in Germany, you have been in Ukraine for parades
Next articleSydney McLaughlin loopt new world record at 400 meters