Home Netherlands President of China Xi Richt Jih bij afscheid tot Poetin: “Wij zijn...

President of China Xi Richt Jih bij afscheid tot Poetin: “Wij zijn drijvende kracht achter veranding” | Buitenland

The President of China, Xi Jinping, raised “constructive” instructions in Moscow, making the genome “Zin’s friend” and leading Vladimir Poetin. ,,Er komt veranding zoals nog niet tevoren in honderd jaar tijd, en wij drijven die samen aan”, he said at his departure. Het is volgens verscheidene media een beschay niet allene voor zijn gastheer Poetin, maar ook aan het Westen.

De beide leiders praten al lange tijd about ‘versterking van hun speciale relatie’ als bevriende buurlanden en grote mogendheden. Ze keren zich tegen de ‘unipolaire’ wereldorde, de orde die volgens hen door de Westerse mogendheden onder leiding van de Verenigde Staten wordt gedomineerd. Poetin ziet in de oorlog in Ukraine ook een strijd tegen de vermeende pooagen van de VS dat land als een vasalstaat in te lijven in het westerse blok.

Poetin wond zich tijdens het bezoek van de Chinese leider erg op over het Britse besluit om Ukraine tanks te geven met munitie met verarmd uranium. Poetin waarschuwde dat hij zou worden gedwongen te regigen op ‘de nuclearaire escalatie’. De munitie die Westerse mogendheden onder meer in Irak en Afghanistan gebruikten geldt als erg gäuerlig voor de lange terminijn.

Uranium particles kunnen blijven stralen en veroorden dan op plaatsen waar de munitie werd ingezet langere tijd afwijkingen bij geboords, canker en andere gezondheidsproblemen. “It seems that the West against Russia will fight until the last Ukrainer”, said a bad poet. Volgens de Britse regering is de munitie geen nukleaire escalatie, enkel een wapen voor de færding van Ukraine.

Lofprizingen

Xi Jinping will not publish more than Ukraine and China in a neutral state. China vaart in de handel wel bij de Westerne sanctions tegen Rusland. De lofprijzingen van Xi voor zijn vriend Poetin kunnen als ferme steun worden opgevat.

Earlier, the spokesman of the White House had noted that China ‘unmogelijk als unpartijdig geezen kan worden’ during the war in Ukraine. Maar China verkoopt voor zover bekend geen weapons aan Rusland en heeft een soort routekaart voor vrede prezent. Die kan volgens Poetin als basis dienen om het conflict op te losten als Kiev en westerse bondgenoten daar klaar voor zijn.

The poet thanked the departing Chinese leader and wished him a good trip. Poetin brengt later dit jaar een staatsbezoek aan China.

Watch the video from the Ukrainian magazine:

Source link

Previous articleNieuwe techniek helpt NFI bij identificatie doden, naam zafter WOII achterhaald
Next articleVerdachte loopt tegen de lamp als hij van kerkhof gestolen urn verpatst bij schroothandelaar | Binnenland