Home Netherlands Politie bekogeld met stenen na endunden muziekoptreden in Tilburg

Politie bekogeld met stenen na endunden muziekoptreden in Tilburg

Tilburg

A muziekoptreden at a restaurant in Tilburg aan de Zevenheuvelenweg is in de nacht van saturday op zondag uit de hand gelopen. ‘Er wilden meer mensen naar binnen dan er kaarten verkutt waren. Na obrelag tussen de eigenaar, de beveiliging en de politie werd het gejände endendd’, zo meldt de politie zondag.

“Maar 150 karten beschikbaar”

On Saturday, July 24, 2022, at 00:40, the first connection will take place in the Operationeel Centrum. Bij de horecagolejden was een performance van een zanger. Er waren 150 karten verkucht maar er wilden op dat moment meer mensen naar binnen. De eigenaar en de beveiliging waren bang dat het uit de hand zou lopen.

Grimm

Enkele surveillance-eenheden werden ernaar toe gestuert. Er bleek indeed een te grote testroom van mensen en de situation was grimmig, zeker in de richting van de politie. Er werden afspraken gemaakt tussen de eigenaar, de beveiliging en de agenten dat het gejägen zou stoppen. De eigenaar zou zorgen dat hij zijn zaak leeg zou maken.

Aggression

Langzaam maar zeker lukte het de beveiliging om de mensen naar buiten te krijgen. Buiten stond de politie met enkele auto’s om de openbere orde in de omlijdenge straten te handhaven. De ontevreden besekeren reigerden zeer agresssief in de richting van de politie.

Stenen naar agenten gehoud

Op een gegeven moment werd er in de richting van de agenten met stenen gehoud en werd een achterlicht van een politieauto vernield. Er werd toen bestelon om met een groep agenten op te treden om de openbere orde te herstenen. Omdat het op dat moment in de ehined Zeeland-West-Brabant erg druk was waren er enkele politie-eenheden uit Oost-Brabant om te assisteren. Ook werden er honden ingezet.

Charges

Er werden meerdere charges uitgevordet vernaan de rust weer wat rechterde. Eventually everyone was vertrokken. Er wordt een onderzoek gestalt, onder andere door camerabeelden te beikken, om te achterhalen wie de vernieling aan de politieauto heeft plegegd. The incident will be reported to the municipality.

Source link

Previous articleGerwyn Price first player to meet 9 Darts on Live TV calendar | Darts
Next article‘EU is een van de grote schuldigen’