Home Netherlands Police officer looking for information on the latest Luciano Dijkman and Sherwin...

Police officer looking for information on the latest Luciano Dijkman and Sherwin Windster

De polite is dringend op zoek naar twee tbs’ers die gisteravond zijn untsnapt uit de Pompekliniek in Nijmegen. These are 24-year-old Luciana Dijkman and 27-year-old Sherwin Benshomin Windster, who is involved in politics.

De twee tbs’ers ontsnapten gisteravond rond 20.30 uur uit de Pompekliniek. They were able to find an unknown handler with the equipment, a slippery floor, and one of them had a hard time in the forensic psychiatric clinic.

It is available in a car. Immiddels heeft de politie bekendgemaakt dat de vluchtauto een witte Volkswagen Golf met zonnedak was.

Na de uitbraak is direct een politiehelikopter ingezet om het duo op te sporen, maar dat heeft niet geleid tot een aanhouding. A specialized support team of the police is working.

Wave over and over again

Luciana Daikman appears in 2021 in 2021. Sherwin Benshomin Windster kreeg in 2019 vijf jaar en zes maanden gevangenisstraf en tbs voor dubbele afpersing en een gewapende overval waarbij een van de slachtoffers is overleden. Die laatste zaak betrof de dood van de 48-jarige Mick Pitai, in Tilburg, in 2015.

The policy is based on the opposition report, which is very important. Be tbs’ers zijn mannen met e normalnaal postuur. Windster is 1.74 meters long, he is thin and tattooed. He has a brown train package. Daikman is 1.83 meters in training.

Mensen die het duo hebben gezien o weten waar ze verblijven, wordt gevraagd om hen niet zelf te benaderen, maar contact op te nemen met de politie.

Source link

Previous articleDe Graafschap haalt nog een oude bekende terug; Verdediger Lammers comt over van Oss | TOP Oss
Next articleBut you can talk for basic school education