Home Sports Podcast: Aftellen naar het WK voetbal | “Xavi Simons has become...

Podcast: Aftellen naar het WK voetbal | “Xavi Simons has become a printed horse in an orange field” | WK on football

It is already the 22nd day and the start of the Cheka on football in Qatar. Wekelijks blikken Maarten Wijffels and Etienne Verhoeff voorut naar het toernooi in de WK Countdown van het AD. This week players from Ajax, Xavi Simmons, the leaders of Qatar and Emir Bose.“Er zitten veel spelers van Ajax bij de voorselectie van Oranje,” Maarten Weifels began on Staat van Oranje. ,,En ik heb altijd gerroen dat als die wat tikjes krijgen, dat het geen impact heeft op die spelers. Bij Van Gaal plays with a different system, a different coach and a different one. Maar nu dit zo blijt duren, weet ik niet of dat geen negative effect gaat hebben.”

In de topwedstrijden verlimen de spelers van de Amsterdamse club met grote cijfers en er zijn meer zorgen. ,,Steven Bergwijn, om een ​​voorbeeld te nomen, loopt met zijn ziel onder zijn arm bij Ajax. Eerst speelt hij op links tegen Liverpool en is hij unzichtbaar. Nu op rechts. There is nothing happening. In the 188th minute of the game, there was no Champions League. Daar moet Van Gaal eerst mee aan de slag.”

| Spell scheme
Netherlands Elfthal will open the WK on November 21 at 17:00 in Senegal, with the opening match Qatar-Ecuador taking place on that day. See the full schedule for the game in Qatar. Watch here, special match center WK!

Zonniger nieuws kwam er uit Brabant for Van Gaal. ,,Xavi Simons is a printed horse in an orange field. Als je ziet hoe dat ventje tegen Arsenal bij PSV de kar trekk. Hij is zo veelzijdig. Het Nederlands Elftal is nog steeds op zoek naar een speler die rechtsbuitan kan spelen als je de switch maakt naar 4-3-3. Maar hij kan ook in de spits en achter de spits.”

Verder bespreken ze Qatar. Dat al vijf maanden zich preparadt op het WK. Een wezenlijk verschil met andere landen die meedoen aan het toernooi.

Check out everything related to the FIFA World Cup in Qatar, the latest Oranje news and fixtures, fixtures, premiums, columns, videos and podcasts.

WK Countdown: Voetbal Podcast meets Maarten Weifels. © DPG Media, AFP

The complete scheme of the gameSource link

Previous articleBijna quart automobilisten plaast noodhamer op levensgevaarlijke plek | Car
Next articleBijna quart automobilisten plaast noodhamer op levensgevaarlijke plek | Car