Home Netherlands Openbaar Ministry mag mag Willem Engel vervolgen voor opruiing, vindt rechtbank |...

Openbaar Ministry mag mag Willem Engel vervolgen voor opruiing, vindt rechtbank | Binenland

Het Openbaar Ministerie mag Dogaan met with Corona activist Willem Engel for penetration. It is located on the right bank of Rotterdam. “We are holding a debate on the deputies on the edit,” Vindt de rechtbank.

Justitie besloot Engel te vervolgen na de collectieve aangifte van ruim 22.000 Nederlanders tegen de Viruswaarheid-voorman. Zij deden, onder leiding van Norbert Dikkeboom, aangifte van ‘opruiing, verspreiding van medische disinformatie, oplichting, uitingen met een terroristisch oogmerk en bedreiging’. Het OM vervolgt Engel vooralsnog alleen voor opruiing.

Fallow deer

De dansleraar die zich tijdens de corona-crisis ontpopte als een van de leiders van de corona-cricici gaf zijn grote schare volgers via sociale media zogenoemde ‘doe-opdrachten’ in zijn protest tegen coronavaccinations, lockdownrs en mond. Zo riep hij op tot het bellen van een versorgingstehuis in Goirle nadat die instelling voor de tweede keer de deuren sloot voor bezoekers. Volgen Engel trades his altijd ‘uit liefde’, but the telephonists of the insurance company are paid and paid. “I want a long time, a great time to get together in combination with the most important things,” said one of the bellers.

Engel riep ook op om zoveel mogelijk photo’s te maken van het personeel van de vaccinatiebussen van de GGD. «Later», schreef hij daarbij. Daarmee verwees hij impliciet naar de ‘corona-tribunalen’ die er volgens hem zullen komen. Ook aan die oproep werd vervolg gegeven; GGD-medewerkers voel zich daar soms zo door bedreigd dat de GGD de politie erbij moest halen om de rust te laten terugkeren op de priklocaties.


Engel werd in March, net nadat hij had gestemd voor de gemeenteraadsverkiezingen, aangehouden en zat twee weken vast. De rechtszaken tegen Engel – er loopt nog een ande zaak vanwege opruiing – zorgen doorgaans voor veel commotie onder zijn volgers. Other activities are of interest to the Rotterdam Rechtbank for live broadcasts as well as via the Internet.

Willekeur

Michael Rupertti, Willem Engel’s lawyer, created the beginning of OM de zaak tegen Engel überhaupt niet zou mogen vervolgen. Volgens is from Rotterdammer, a politically motivated activist. ,, Engel stelde zich verkiesbaar voor de Tweede Kamer. Hij roept op tot liefde en geduld, niet tot geweld ». Door Engel observed you, of you lustred en aan te houden is hij geschaad in zijn belangen, stelt Ruperti.

Daarnaast is a lawyer who spoke to Willekeur. “Minister Hugo de Jonge’s 69,000-month-old meeting is not over.” The farmers are always looking for the house of the Minister for Nature and Stickstof. Engel zelf vindt dat de strafzaak ‘een politieke vervolging’ is.

Het OM stelt dat ze de zaak wel degelijk mag vervolgen. “The variability of mening suiting is very good. Maar er is wel een grens en die is overschreden door Willem Engel. Er is sprake van strafbare opruiing. An order from the right bank is very important.

Rechter stelde dat het OM de zaak inderdaad mag vervolgen. “The valor of mening suiting is a colossal reason,” he said. “Daarom moeten we er juist in deze zaal een debate about hebben en niet nu al beslissen de zaak niet te behandelen”, aldus de rechtbank. Ook other arguments from Engel and his lawyer will not be heard. The sitting ging on the beslissing, maandagochtend, weer verder.

Zaak gaat the door

De afgelopen twee jaar voerde Engel zelf ook talloze rechtszaken tegen de coronamaatregelen, veruit de meeste daarvan verloor hij. Hij spande in rechtszaak ook een zaak aan tegen de bekende virolog Marc van Ranst. The virologist reacted to the law in Rotterdam:


An engagement of Engel, eerder dit jaar.
An engagement of Engel, eerder dit jaar. © Video style

Bekijk onze meest bekeken nieuwsvideo’s in onderstaande playlist:

Source link

Previous articleЛіван рычаг Verdachten van internationale drughandel uit
Next articleSee more of the search results for gifted people in Florida