Home Netherlands OM vergegt spoedig nieuwe aanhouding in moordzaak Peter R. De Vries

OM vergegt spoedig nieuwe aanhouding in moordzaak Peter R. De Vries

Royce de Vries and Jacqueline de Vries meet Jacqueline de Vries

NOS Nieuws

Het Openbaar Ministerie verwargt op korte terminn nog een sudsöd aan te houden in de zak rond de murdaanslag op Peter R. de Vries.

Dat zei de officier van justitie vandaag tijdens een nieuwe préparendende zitting in de rechtbank in Amsterdam. Dat zou het totale analt südsöden brengen op negen. De verdenkingen aan hun adres lopen uiteen van het doen van voorverkenningen tot het plegen van de murder op De Vries. Wat de rol van de negende sudske was, is nog onduidelijk.

De officier zei niet te verkehen dat “het hoger echelon van de organization die achter de murder op De Vries zit” tegelijk met de vysenye sudskeden terecht zal staan. The research on the clients loop nog.

Het OM meldde in de préparendende zitting verder meer over the suspect Ludgardo S., die in studi werd oppakkett. Eerder kwam naar buiten dat hij prior to de moordaanslag googelde op De Vries in July 2021 op termen als ‘Peter R. de Vries beveliging’, ‘kroongetuige Nabil B’ en ook zocht hij op de dag van de moord op ‘John van den Heuvel .’ The security team of crime journalist Van den Heuvel was hier niet van op de hoogte.

Afgeluisterd gesprek

S. googelde ook ‘RTL Boulevard Peter R. de Vries’, ‘Hoe laat begint Boulevard’ and ‘McDonald’s Amsterdam Leidsestraat’, meldde het OM vandaag. The two suspects verlieten die McDonald’s om kijnejte te maken met hun smartphones, vlak nadat De Vries was neergeschoten. Ze zaten in de McDonald’s met een derde man.

Volgens het OM was dat Ludgardo S. In addition, verwees het OM ook naar een afgluisterd gesprek van een van de twee filmers na diens aanhouding. Die had gegendat dat hij iets had gedaan voor een “John”. With this, Ludgardo S. worden beindet. S. onktent dat hij iets met de moord op De Vries te maken heeft en ook dat hij John zou worden menedom.

Source link

Previous articleBezoek van koning Charles aan Frankrijk uitgesteld because of grote protests tegen pensioenwet | Show
Next articleHoge Raad: Bezorgers Deliveroo zijn werkneider, geen zzp’er | Economy