Home Netherlands NVWA ruimt 76,000 kippen bij Zeeuws pluimveebedrijf due to bird flu

NVWA ruimt 76,000 kippen bij Zeeuws pluimveebedrijf due to bird flu

Shor

In het Zeeuwse Schore is op een legpluimveedrijf vogelgriep settigung. ‘Het gaat waarschijlen om een ​​highpathogenic variant. The spread of the virus has been prevented from around 76,000 kippen on the location geruimd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), zo meldt het ministrye van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit dinsdag.

Vervoersverbod voor omligeden beijingen

In de 1 kilometer zone rondom het besmette bedrijf ligt 1 ander bedrijf dat leeg staat. In de 3 kilometer zone random het besmette bedrijf liggen geen andere pluimveebedrijven In de de 10 kilometer zone liggen 5 andere pluimveebedrijven for which het vervoorsverbod applies directly.

Verboden op eenden te jagen

Een vervoorsverbod heeft persekting op alle vogels en broed- en consumptie-eieren vanaf een locatie met vogels. Ook geldt het verbod voor mest van vogel en gebruikt stroisel, en voor andere dieren en dierlijke producten gewendet van businesses met gevogelte. In addition, there are rules for the yacht, zo is het in dit gebied onder andere prohibiten te jagen op eenden or te jagen te jagen op eenden te jagen te jagen waar dat watervogels kan verstoren – en afschermplicht.

Rural measures

Er gelden nog altijd landelijke meatreken zoals een prohibition op het visitsenn van vogelverblijfplaatsen van risicovogels, tennis dit absolutely necessary is. Onder risicovogels vallen geheiten hoenderachtigen (zoals kippen), watervogels en loopvogels.

Source link

Previous articleFeyenoord suffered from Willem II Duelman Wellenreuther | Wetball
Next articleOpnieuw beslag gelagd bij Van Lienden en zakenpartners, onder meer woningen en auto’s | Binnenland