Home Lifestyle Nieuwe tas voor de zomer? These 4 tips help you

Nieuwe tas voor de zomer? These 4 tips help you

Photo: JESHOOTS.COM

The summer has already gone from start, and that’s why there are so many people who want to take a trip to the country and plan it. Dat er op dit moment chaos op Schiphol met tassen en koffers is, meanlicht dat het een goed idee is om te investieren in een mooie tas die je bibliothek als handbagge bij je kunt dragen. Welke tassen zijn nu ideal voor zomer?

Ideal vacation

Als je online of in de winkel op zoek gaat naar tasen, dan kan je maybe overweldigd worden door het aanbod. Velen kunnen door de bomen en bos niet meer zien en gaan wellicht voor een vertrouwd model. Tijdens de zomer is het echter wel zo fijn als je de ideale vakantietas bij je hebt, je zult er immers veel gebruik van gaan maken. Waar moet je op letten?

Make sure there is enough space

Een strandlaken, zonnebrand, een goed boek en een flinke fles water… Genoeg ruimte voor je zomer the basics is wel zo prettig. Zo kun je al je must-haves naar het strand zeulen, maar is er ook nog plek voor wanneer je gaat winkelen en nieuwe dingen mee wilt nemen. Kies voor een exemplaar met firmite hengsels dat wel tegen een stootje kan. Dit jaar zijn grote shoppers een trend en gelukkig komen die in tal van materialen en stijlen.

Lichte en practical tassen

Een grote tas is fijn voor de ruimte, maar het is ook belangrijk dat hij prettig is om te dragen. Een tas gemaakt van lichte en flexiblee materialen, zoals canvas, jute or katoen, voorkomt dat je onnodig met teveel gewicht rondloopt.

Dank over color

In de zomer dragen de meste mensen meer kleur en lightere tinten. Houd daar bij het uitkiezen van je tas rekenning mee. When one bag wears the goed past bij je zomeroutfits zie je er gelig een stuk modieuzer uit. Het lieftest kies je een kleur die bij verschillende outfits in je kledingkast past. Denk na over welke stijl het beste bij je past en welke kleuren daar mooi bij aluisten.

Functie van de tas

Hoe je je zomer doorbrengt is voor iedereen differend. De een ligt het liefst enkei mogelijk op het strand, de ander gaat juist veel buiten wanderen or brengt veel tijd door in de stad. Een rucksack is practical even if it’s onderweg bent. Er is genoeg plek voor veel stuffen en je houdt je handen vrij. Bij warm weer kan zo’n tas echter al snel zweterig aanvoelen. Een fannypack of een heuptas kan een stijlvol alternativ zijn om je most important stuff binn handbereik te houden. Voor strandgangers is een grote shopper idealen en voor wie veel tijd in de stad doorbrengt kan een wat luxere handtas een goede optie zijn.

Source link

Previous articleBoomerangdater Alex uit B&B Vol Liefde deed al eeter mee aan LLDL | television
Next articlePSV train in Eindhoven: this is the place to choose | PSV