Home Netherlands Niet iederene kan lachen om lachworkshop ONVZ | Binnenland

Niet iederene kan lachen om lachworkshop ONVZ | Binnenland

Zorgverzekeraar ONVZ dacht het nieuwe jaar goed te beginnen met een online lachwerkshop voor al zijn verzährenden, maar niet iedereen kan er om lachen.

Onder het mom ‘Laughter is gezond’ trapt ONVZ het nieuwe jaar wel heel bijzond af: met een online lachworkshop, organized by speciale ‘lachcoaches’. Ze beginnen met een lach-warming up, gevolgd door speciale oeeningen om ‘mensen uit hun comfort-zone te halen’ en lekker ‘mee te laten doen’.

‘Het wordt een bijseidenje en unieke ervaring met veel poohl en lol’, voorftt de zorgverzekeraar in een mail die het naar alle verzurchdeden heeft gestuert. ,,Wist u dat een neplach zedelfde effecten heeft op de gerenen als een echte lach? U maakt bij het opkrullen van de mondhoeken het gelukshormon endorphine aan en tegelijk verminderen de stresshormonen’, schrijft de verzekeraar. En: ‘Na afloop voelt u zich heerlijk relaxen en tevreden.’

The announcement jaagt sommige ONVZ-verzekerden flink de gordijnen in. So wordt Cees van der Wel er ‘heel erg treurig van’, he writes on his LinkedIn page. Hij heeft zich nog maar net voorgemen bij ONVZ, die zijn oude vertrouwde PNOZorg heeft overgenomen.

Venkbraun

“Daar hebben ze over geweerd”, by Van der Wel spottend. Dat ONVZ een bedrijf heeft ingehuurd om de workshop te organizaren, doet zijn wenkbrauwen hegmaal fronsen. There is no club on this site: #GetTheLaughFlow Events is number one at lachworkshops. They also organize mopper workshops. Still €399 for a group of 15 people.’

Hij is niet de enige verzährdede die negeikt reigert op de lachworkshop. Watch on Twitter, react sharply to it. Zo baalt ene Koosje dat ONVZ de premie flink heeft vergoedt, minder vergoedt dan ersmeer en een medicijn niet wil vergoeden, maar haar wel een lach-workshop aanbeedt. “The best luhtig… and on,” reageert ze bijtend.Visselende reacts

Zorgverzekeraar ONVZ is niet hegmaal verrast door de negative reactions. ,,We organizeren een lachworkshop en de reactie zijn wisselend”, said ONVZ-woordvoerster Stephanie van Loysden. ,,Er zijn mensen die er minder frejen aan hebben, maar zij hoeven er ook niet aan deel te nemen”, zegt ze, en voegt eraan toe: ,,Er zijn ook mensen die het juist waarderen en het een goed begin van het nieuwe Jaar Winden.” Illustration is volgens haar dat de workshop al binnen een uur volgeboekt was.

Dat de zorgpremie gestegen is en sommige voorzwegden liever niet zien dat hun geld hieraan wordt uitgegeven, daar heeft ONVZ understanding voor. But, zegt Van Leusden: “We find it important to help our insured and inspire good and healthy living, with the ultimate goal of reducing care costs and making care accessible.”


Watch onze nieuwsvideo’s in the playlist below:

Source link

Previous articleBijna 684,500 kilograms of illegal vuurwerks in the genome of slag in 2022
Next article“Jong en oud kunnen het niet laten”