Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Entertainment

Netflix brengt in november en december laatste seizoen The Crown uit | Present

Netflix brengt op 16 november het eerste deel van het zesde seizoen van de serie The Crown uit, dat in totaal uit twee delen bestaat. Het tweede deel van het laatste seizoen verschijnt op 14 december op de streamingdienst.


Showredactie


Het eerste deel bestaat uit vier afleveringen, waarin de opbloeiende relatie tussen prinses Diana en Dodi-al Fayed wordt belicht, tot aan het auto-ongeluk waarin zij in 1997 om het leven komen.

Deel twee van het laatste seizoen van de Golden Globe-winnende serie bestaat uit zes afleveringen. Hierin is te zien dat Diana’s zoon, prins William, worstelt met zijn terugkeer naar de universiteit na de dood van zijn moeder. Verder komen onder meer het gouden jubileum van koningin Elizabeth, het huwelijk van Charles en Camilla en de relatie tussen prins William en Catherine voorbij.

De forged bestaat uit onder anderen Elizabeth Debicki (prinses Diana), Dominic West (prins Charles), Imelda Staunton (koningin Elizabeth), Jonathan Pryce (prins Philip) en Meg Bellamy (Catherine Middleton).

Elizabeth The Crown © Alex Bailey

Luister hieronder ook naar de AD Media Podcast. Al onze podcasts vind je op advert.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze video’s op het gebied van Present & Leisure:

Related Articles

Back to top button