Home Sports NAC Krijgt Goedkeuring Van de Knvb for Overname | Dutch football

NAC Krijgt Goedkeuring Van de Knvb for Overname | Dutch football

It’s a lofty word: de KNVB geift gepeting aan de overname van NAC. Dat heeft de lokale investmentgroep dinsdag bekendgemaakt. With that, the sales process of NAC has almost come to an end. Alleen de gemeente Breda moet nog obserkenning geven. Volgens ingewijden is dat slechts een formaliteit.

The last two weeks were waiting for the judgment of the KNVB. Because twee van de zeven leden van de licenseecommissie op vakantie waren, stond NAC in de parkerstand. Eerder had de KNVB om additional documents begward om de geldstromen van de vijf financiers achter NAC, waaran bouwondernemer Karel Vrolijk de hoofdinvesteerder is, insightfulelijk te maken. The extra information is reviewed and approved by the KNVB beginning this week. After that he got the bond alle seinen op groen gezet voor de overname.

As a reminder: NAC betaalt 7 miljoen euro om de twintwig anseandehouders onder leiding van grootaandeelhouder Wim van Aalst uit te kopen. The last eight years were the owner of the club which was the owner of the fourth opening year in the first division. Friday (20.00) trapt NAC het nieuwe seizon af met een thuiswedstrijd against Helmond Sport.

Partnership funds

Naast de gememoreerde 7 miljoen euro wil NAC een partnerfonds kreien ter waarde van 5 miljoen euro. Die pot moet de komende tijd onder other gevulnd gaan worden met deelmens uit het network van de mensen achter NAC: Vrolijk (Bouwbedrijf Vrolijk), Jack en René Antonissen (Buitenhof Tuinmeubelen), Jasper Vreugdenhil (BrandMasters) and Jasper van Eck (Kasparov Finance & BI). Het geld uit het partnerfonds is meitt om te investieren in de organization en de jeugdopleiding en wordt niet gestoken in het spelersbudget.

Als de aandelendördecht bij de notaris passseerd is, kan het takeoverproces na meer dan dertien maanden oficielen worden ogdoerden. Overigens komt op korte termim geen extra geld vrij om het elftal van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Het blijt dus bij de 2.5 miljoen euro van het currente spelersbudget.

Source link

Previous articleDeelnemers onderzoek taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen gezocht
Next articleConsumentenbond: reiziger gedupeerd door wanbeleid Schiphol