Home Lifestyle Na anunkungen onderzoek NPO ontwangt meldpunt More veel meer klachten

Na anunkungen onderzoek NPO ontwangt meldpunt More veel meer klachten

ANP

NOS Nieuws

Mores, het meldpunt indigenous onslingsvormen voor de Nederlandse culturale en creativäsector, heeft de kasten vier dagen vijftig meldingen binnenkregen over misstanden in de mediawereld. Dat aantal is bijna gelik aan het total analt meldingen dat de organization in heel 2021 kreeg. Het gaat om meldingen bij zowenmen tv- als radioprogramma’s en beftret zowenmen de publieke omroep als commercial zenders.

Het antal meldingen dat het meldpunt this year received, ligt met 308 een stuk hoger than last year. Mores ziet het aantal meldingen oplopen in periode svöfgelingen in media about undesired onalgsvormen. This is the BNNVARA program BAREFOOT in January van dit jaar missanden bij Voice of Holland naar buiten en schreef de Volkskrant deze maand over een angstcultuur bij De Wereld Draait Door.

The announcement that the NPO is conducting research that violates transgressive behavior in the public sphere also seems to be the reason for many people to do it, says Janke Dekker, president of Mores. “Mensen hebben nu het gefev dat er echt iets met hun verhalen gedaan kan worden”, zegt ze tegen persbureau ANP.

Concrete molds

Mores gaat advies geven over de opzet van het onderzoek, “om amisiden de belangen van melders zo goed mogelijk te kunnen representachen en te borgen”. Overigens deelt Mores de meldingen niet automatisch met de commissie die door de NPO is begevard het onderzoek te doen. Het meldpunt zoekt samen met de victims naar een possible next step.

Dekker stelt dat obvallend veel nieuwe meldingen heel concreet zijn. “Mensen die aankloppen, kunnen hun verhalen onderbouwen met feiten: artsen hebben een burn-out geconstateerd of hartkloppingen. Het gaat om mensen die door ervaringen binnen de mediawereld nog steeds slecht sleepen of bepaalde reminderingen hereleven.”

Source link

Previous articleHarsh policy against the corona protest in the southern Chinese city of Guangzhou | Buitenland
Next article‘Toen agenten hem thuisbrachten kreeg ik te horen wat er pelleide’