Home World Muggenbeet in Antwerp writes about British pilot in fatal | Buitenland

Muggenbeet in Antwerp writes about British pilot in fatal | Buitenland

A muggenbeet in Antwerpen is a British pilot in training vorig jaar fatal geworden. This appears from een ​​onderzoek waaran de resulten nu bekend zijn geworden. The dangerous infection spread to her brain.


Sven Van Mulderen


Het was de grote room van Oriana Pepper (21) om de knuppel van een commercieel vliegtuig te serviceen. Haar theoretische examens had ze met succes ogrunden, daorom kwam ze virig jaar naar België om het vervolg van haar pilotentraining af te ronden.

Het noodlot sloeg op dat moment echter toe. Pepper werd gebeten door een mug aan haar rechteroog, de plek zwol op en raakte infekteerd.

Ijlen

Omdat de klachten steeds erger werden, moest de vrouw op July 7, 2021 naar het ziekenius. Daar kreeg ze antibiotic voorgeschreven. Twee dagen later begon ze echter te ijlen, kon ze nog amper praten en zakte ze in elkaar. Haar vriend brought her again to the hospital, maar hulp mocht niet meer baten. On July 12, Pepper eventually died, with her parents by her side.

“Ze is gestorven als gevolg van een ergestige infectie die verkaft werd door een insectenbeet op haar voorhoofd,” concluded Leikshauer Nigel Pursley on the BBC. De official doodsoorzaak luidt ‘septic embolie’, een losgeslagen bloedstolsel dat in dit geval infekteerd was met de Staphylococcus aureus-bacterie.

A genetic defect

Dat type is mostly onschadelijk, but in rare cases worden mensen levensbedreigend ziek. Hoe dat komt? A new study establishes a link with a genetic defect in the OTULIN gene. Enkel wie dus deze afwijking heeft, loopt het risico een ergid ziektebeeld te developengen.

“I’ve never seen anything like that.” Wat een unfortuinlijke tragedie voor iemand die een fantastische carrière voor zich liggen had”, Aldus Petrushka.

Kantoor tussen de wolken

De vader van Pepper tells dat zijn dochter niets liever deed dan te vliegen met haar broer Oliver, die ook een opleiding tot pilotot volgde. ,,Ze zei altijd dat haar kantoor zich tussen de wolken bevond. Ze had iemand met waar ze stapelverliefd op was en op professional vlak ging het haar voor de wind. Ze was al haar dromen aan het warmaken”.

Your friend James Hall was in Phoenix, Arizona. ,,In Antwerpen zijn we enorm veel gebeten geweest door muggen, maar eerste instante leek er niet veel aan de hand. Volgens de lokale voloklen was dat normal voor tijd van het jaar”, he says.

Na haar dood richtten haar ouders een kleine studiebeurs op om vrouwen die pilot willen worden een duwtje in de rug te geven. “Op die manier blijven we positive memories aan haar beware.”

Arianna Pepper was at Bury St Edmunds, the last stadium in Suffolk. They completed a pilot training at the airline easyJet. © RV

Source link

Previous articlePrijs van vodelsen blijt oplopen, ook loonsverhogingen nemen toe
Next articleThe Rolling Stones met a concert in de Herkonsing in the Arena | Sterren