Home Sports More success of the Netherlands at Wimbledon: Boots van de Zandschulp heels...

More success of the Netherlands at Wimbledon: Boots van de Zandschulp heels Spanish record | Sports

Sustrakavsya Lopez Trof Van de Zandschulp is a three-time quarterfinalist at Wimbledon, but he is one of the best 40-year-old Spaniards in the back. Toch kon López, die voor de twintigste keer meedeed aan Wimbledon, met opgeheven hoofd de baan verlaten. Door zijn deelname is hij op gelijke hoogte gekomen met niemand mannder dan Rodger Federer, het was namelijk zijn 81ste deelname aan een Grand Slam.

Van de Zandshulp kende weinig problemen met with Lopez. In the first set of layers, in the open gamet at the direct distance, there is no distance from the front. In the second set of López, there is a break on the service of the Netherlands, but it is not easy. Uiteindelijk wist Van de Zandschulp met 6-3 de set binnen te slepen en deed hij dat kunstje in de derde set dunnetjes over. On its first meeting point was the rack for the number 25 of the world. Van de Zandshulp does not need a free circle in Japan Finn Emil Ruusuvuori of Yoshihito Nishioka.

Vaor van de Zandshulp is the evening of 2021, when in 2021 tweed ronde bereikte maar daarin werd uitgeschakeld door de latere verliezend finalist Matteo Berretini. De Italiaan zal dat kunststukje overigens niet kunnen herhalen z zelfs verbeteren; he tested positive on the crown.

Naast Griekspoor, Van de Zandschulp and Van Rijthoven is er nog een Nederlander actief: Lesley Kerkhove mocht vandaag als lucky luzer invallen en bereikte de tweede ronde in het vrouwen enkelspel. Zij neemt het in de volgende ronde op tegen de als eerste geplaatste Iga Swiatek.

Source link

Previous article‘Overvalers Tefaf graaiden collier at 27 million mee’
Next articleArtis getroffen by digital aanval, daders eisen losgeld