Home Netherlands Minister Van der Waal sounds about the afzeggers nitrogen overleg

Minister Van der Waal sounds about the afzeggers nitrogen overleg

Photo: ANP

De vleesverwerkende industrie, veevoederbedrijven en de supermarkten nemen geen veranförde voor de broodnodige transitie waar Nederland voor staat. Iedereen in de food chain is cruciaal voor de solution van de nitrogencrisis en andere problemen die durit samenhangen. The door niet bij het obrelag aan te schuiven ontlopen sommige partien een hele grote veranförde.

Dat zei nitrogen minister Christianne van der Wal na afloop van het nitrogen overview dat bemiddelaar Johan Remkes donderdag in Arnhem met de banksector. Bij dat obrelag schoven verschillende bewindslieden en premier Mark Rutte aan. Ook Remkes was er niet over te spreken dat onder andere de supermarktensector had afgezegd.

According to Remkes, in Arnhem there is a good earning model for the Boeren beskeken. De banken voelen zich verantwoord voor het inkomen van boeren die anders gaan werken of die hun bedrijf verplaatsen. Ook het financieren van het overschakelen op andere producten is aan de orde gekommen, net als de moeligenden dat prijzen van beaalde voedingsmiddelen oolong moeten.

“Banken werken al vaak heel lang met hun klanten en hebben veel kennis”, Aldus Remkes. “Het zijn natuurlich geen liefdadigheidsinstellingen, maar ze willen wel een warme schouder zijn om tijdens de transitie op te leunen. It is recorded that the boeren in de kern are responsible for innovation.”

Remkes benadrukte in Arnhem dat het tot nu toe te eenzijdig en allene maar gaat over het opkopen van boerenbedrijven, terwijl er veel meer mogelijk is. Hij dringt aan op de door het kabinet berechtde toekomstvisie. Bewindslieden zeiden in Arnhem dat er in september een brief van het kabinet komt.

Source link

Previous articleHordenfinale lijkt voor oppermachtige Femke Bol formaliteit: ‘Ik was vandaag nog niet echt geschäften’ | Other sports games
Next article‘Nederlander runde explosievenwerkplaats in Spane’ | Buitenland