Home Entertainment Martin van Rosem before the TV show via more information Stern

Martin van Rosem before the TV show via more information Stern

«Wil willen er wel graag mee door», Aldus Van Rosem. “Producer approx. Data in India is a budget. De eerste aflevering was pure gedraaid. De wil is er, en ik geloof ook bij de authorities. Hilversum gaat has a wet hoe. It is understandable that this process is given. We have 2.5 years of waiting to be heard about the program overhauled. The form of the program is now possible to use, then Maarten. «Als we het in dezelfde vorm voortzetten, dan gaan mensen zeker zeggen: wat jammer dat Sis er niet meer bij is. That’s right. “

Het plan is nu om iets anders met schilderijen te gaan doen. “It was like we were when we met Elkaar Haden,” said Van Ross and host Ozcan Akol. “My art was historical. En dus werd ze beïnvloed door de misvattingen die in de kunstgeschiedenis bestaan ​​over wat mooie schilderijen zijn en wat niet. Kunsthistorici kennen geen mooie schilderijen, die kennen alleen maar interesante schilderijen ». This zienswijze noemt Van Rossem poppenkast.

De invloed van het overlijden van zijn zus noemde de historicus in he openhartige gesprek „een schuurplek. Het is een beetje zoals wanneer je e wielrenner ziet vallen die een heel eind over de weg doorschuift. It is extremely easy to get a hard time. Maar ze klimmen daarna vrijwel altijd weer op de fiets: ze doen er een verbandje omheen en ze gaan weer door ».

Source link

Previous articleWaterpolosters verslaan Canada and spelen tegen Griekenland in kwartfinale WK | There is a sport
Next articleConsidered: how many wolves can national champions name? | Wielrennen