Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
World

Man met schotwond uit brandend huis gehaald, slachtoffer overlijdt ter plekke | Binnenland

Een zwaargewonde man met een schotwond is vrijdag in alle vroegte door de brandweer uit een brandende woning in het Entrepotgebouw in Rotterdam-Zuid gehaald. Pogingen om het slachtoffer te reanimeren waren tevergeefs. De man is ter plekke overleden.

Om kwart voor drie in de nacht hoorden omwonenden een harde knal, waarbij sommigen dachten aan vuurwerk of een explosief. Kort daarna werd gezien dat er rook uit de woning op de tweede verdieping kwam, gelegen boven de eating places in het Entrepotgebouw op de Kop van Zuid.

De brandweer trof binnen een zwaargewonde man aan. In de woning was niemand anders aanwezig. Het slachtoffer werd naar buiten gebracht, waar hulpdiensten probeerden hem te reanimeren. De man bleek te zijn neergeschoten. Zijn verwondingen waren dusdanig dat hij ter plekke overleed. Over zijn identiteit kan de politie nog niets zeggen.

Enkele buren uit voorzorg uit hun woning

De brandweer zette de ladderwagen in om bij de getroffen woning op de verdieping te komen. Uit de ramen kwam donkere rook. Het vuur was snel onder controle. Uit voorzorg moesten enkele buren hun woning, officieel gelegen aan het Handelsplein, verlaten.

De politie is direct een groot onderzoek gestart. De grote vraag is wat zich binnen heeft afgespeeld. Er is nog geen verdachte opgepakt. De schutter is dus nog voortvluchtig. Getuigen die iets hebben gezien of gehoord worden gevraagd de politie te bellen.

In de podcast De Zaak X krijg je een uniek inkijkje in rechtszaken. Luister hieronder de nieuwste afleveringen! Geen aflevering missen? Abonneer je dan by way of Spotify of Apple Podcast!

Reageren? Brieven kunnen naar onze lezersredactie (met voor-, achternaam en adres, dit laatste niet voor publicatie). Een lezersbrief is max. 150 woorden en kan worden ingekort. Anonieme brieven plaatsen we niet.Related Articles

Back to top button