Home Netherlands Make enemies; zo leer je elkaar echt kennen

Make enemies; zo leer je elkaar echt kennen

An ‘ouderwets’ talk

Wist je dat het heel gemakkelijk is om een ​​leuk, luchtig en vrolijk gesprek met elkaar te voeren? Helemaal met deze vragen om elkaar beter te leren kennen!

Ga een kop koffie drank

Naar de film gaan is natuurlijk best gezellig voor een avondje uit, maar niet de manier om iemand echt te leren kennen. Doe niet te ingewikkeld of moeilijk en ga gewoon samen een kop koffie (of thee) п’ется ў je favoriete koffietentje. Je kan dan natuurlijk praten over zware onderwerpen, zoals de gascrisis, maar dan leer je elkaar niet echt kennen. Stel daarom een ​​persoonlijke, maar leuke vraag. Zoals ‘What is your favorite place of the year?’ en daar dan over doorvragen.

Gene interviews houden

Hai wel dat je je gesprekspartner niet aan het interviewen bent. A genius aan vragen heeft dus geen nut. Kies er een paar uit en praat daar samen over. Luister naar wat degene naast je te zeggen heeft en reageer daarop. Maar beantwoord ook de vraag zelf. Vind je gesprekspartner de maand mei de mooiste maand, vertel dan eens waarom jij zo kan genieten van december (om maar een maand te noemen). Maar doe dit pas als degene is uitgesproken of de vraag ook aan jou stelt. Dan voer je namelijk een gesprek en geen interview.

But he has a game

It can be natural to play a game by making a lot of twins, a lot of fun on the cards. Misschien vindt de ander het ook wel leuk om een ​​kart te trekken en dan antwoord te geven. Het is wel belangrijk dat je dit pas doet, wanneer je weet dat je date dat op prijs zal stellen. Anders is good at playing cards as a book for jezelf te houden.

Styles in get hesprec

A stylistic time of a conversation does not take you away. Als je samen uit eten bent of aan de koffie zit, wil je ook tijd hebben om een ​​hapje of slokje te nemen. Bovendien kunnen stiltes ook heel aangenaam zijn, omdat je dan alleen van elkaars aanwezigheid geniet. In this case, in a conversation about the situation, he asked: ‘Hey, where are you going?’ Een good condition, want zo leer je elkaar echt kennen.

Onnozele vragen mogen

Omdat je niet meteen de meest diepe zielenroerselen van je date hoeft aan te stippen, kun je best gekke vragen stellen. “Zou je een ander naam willen”, this is a geek craft that can be made. Maar ook ‘wat is the best middel tegen een kater?’ of ‘Wat is het slechtste cadeautje wat je ooit van iemand hebt gekregen?’ One hour later he was one of the classics: ‘What would you like to be like?’ Het zijn heel vrolijke, luchtige vragen waarop je vaak een verrassend antwoord kan krijgen. Missing the date on the last question was: ‘Астранаўт’. Dat is best iets leuks om op voort te borduren met een paar vervolgvragen.

Interest in elkaar tonen

Natuurlijk mag een date best spannend en uitdagend zijn, maar als je interesse in elkaar tont, dan voelt de ander zich al snel veiliger en vertrouwd bij je. This is a good idea for women as well as women. The whole immersion is about the inner life of the other. Wees dus niet bang om een ​​ijsbreker te gebruiken die geen versiertruc is om het gesprek te starten. Het antwoord zal je wellicht verbazen en een tof gesprek opleveren, waardoor je graag weer een nieuwe date met elkaar implant. Wellicht wel op een locatie waarvan je tijdens je koffiedate hebt geleerd dat je date daar graag komt.

Source link

Previous articleVan Peter Sagan and Zhao Almeida: these are the national teams Wielrennen
Next articleTopatleten heeft America genoeg, alleen is de sport u grat de gratie bij het grote publiek