Home Netherlands KLM-manning slaat agressieve passagier in de boeien, toestel near Canada versted |...

KLM-manning slaat agressieve passagier in de boeien, toestel near Canada versted | Binnenland

This incident from the site on this day exploded KL677 near Calgary. ,,De man was dusdanig agressief dat de manning zich genoodzaakt zag hem te overmeesteren en in de boeien slaan”, zegt een Kmar-woordvoeder tegen deze site. Boordpersoneel van luftwättmaatschappijen heeft die bevoegdet volgens hem ‘net als iedereen’ ingeval van heterdaad.

Marechaussees gingen na de landing van het toestal, omstreeks 17.50 uur, aan boord van de Boeing 777-200 en hielden de sudsät aan. ,,Hij wordt voorgeleid aan een hulpofficier van justitie (een marechaussee met extra bevoegdheden, ed.), die keekt of de aanhouding rechtmatig is. Then there’s research, aldus de zegsman.

De bewste vlucht was omstreeks 12.30 uur vertrokken richting Canada. ,,Na umwere twee uur decided de gezagvoeder om te keren vremena de agressieve passagier”, licht een KLM-woordvoeder toe. Als alles volgens plan versundt, is het toestel um eenween vertrokken met gestemning Calgary. Het toestel zou volgens de site van Schiphol om 18.45 uur alsnog naar Calgary vliegen.

Watch onze nieuwsvideo’s in the playlist below:

Source link

Previous articleDNA van Beethoven haar svetfügt medische en familiegeheimen
Next articleThe only reason why the liberal mayor Mathias De Clercq is in bed with the socialists is because he can stay on power.