Home Entertainment Keert Tineke de Nooij back on the radio? ‘I miss him...

Keert Tineke de Nooij back on the radio? ‘I miss him so much’ | Stern

“I don’t think so.” Ik mis gewoon dit ”, zei De Nooij in a special, vier uur durende veteranen-uitzending op Veronica. Daarin Stonden Corifien as Leo van der Gut, Francis Dix, From Boomman and Central de Nui. “Ik zit thuis met drie poezen in het bos. I’m right. I miss music. Ik kom vandaag chagrijnig binnen omdat het hartstikke warm is, en al die trappen lopen en gedoe … en ik zet die koptelefoon op en het is er ».

De Nooij stelde dat ze misschien ‘maar weer eens een keer’ iets ging doen. «I think about the internet of zo, ie heel stoms. En als jullie roepen «we hebben een paar leuke uren», nou dan kom ik langs ».

Verbeistard

Radiobaas Rob Standers was well aanwezig in the studio and boad De Nooij direct een plek aan. “It can be done, Tineke.” “We don’t have a hobby yet.” De Nooij reacted to the fact that he was staying with Stenders.

De Nooij nam eind januari na zestig jaar afscheid van de radio toen ze haar Omroep MAX-programma TinekeShow Voor heat lastst presenteerde op NPO Radio 5. Ter gelegenheid van haar pensioen werd ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Met with the program Vintage Veronica keert De Nooij terug bij haar roots. He was in 1960 at the opening of Radio Veronica and was the first female disc jockey in the Netherlands.

De Precieze invulling van de Uren van De Nooij is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk op welke termijn ze te horen is.

Source link

Previous articleBrangen Vier F-35 in order to see the first day of veterans
Next articleVan den Bergh klopt Van Duijvenbode en verpest Nederlands feestje bij Dutch Darts Masters | Darts