Home Entertainment Jamie Weiss will do it for slachtoffers van huiselijk geweld | ...

Jamie Weiss will do it for slachtoffers van huiselijk geweld | Show

Jaimie Vaes wil graag iets doen voor mensen die net als zij te maken hebben gehad met huiselijk geweld. ,, Er zijn zoveel vrouwen in een soortgelijke situatie of heftiger, er is behoefte aan gesprek. Ik heb nu een stem en ik voel dat ik hier iets kan betekenen ”, zegt de influencer in het tijdschrift ELLE.

Please enter the incorrect registration of irreparable actions, which was released with Lil Kleine, denkt dat anderen helpen haar zelf misschien ook helpt met ‘het verwerkingsproces’. Op welke wijze ze dat gaat doen, kan ze nog niet zeggen. “Er komt in ieder geval iets moois aan, een project, waar ik nu nog niet zoveel over kan zeggen.”

Zelf durft Vaes inmiddels opener te zijn over wat ze heeft meegemaakt. ,, Door de situatie waar ik in zat, ben ik mijn mond gaan houden. Het is ook niet een onderwerp waar mensen makkelijk over praten en het was ook gewoon wijselijk dat ik mijn mond hield. It was no room for you. Daardoor raakte ik wel steeds verder verwijderd van mezelf. Хочаце ik heb wel een mening en geef die ook graag ».

Grenzen

Ondanks alles blijft ze geloven in de liefde, al is ze daar nu niet zo mee bezig. “Op dit moment is het belangrijk dat ik eerst goed van mezelf leer houden, zodat ik mijn grenzen, de volgende keer dat iets niet goed voelt, kan aangeven”.

У лютым lekten videobeelden uit waarop te zien is hoe Lil Kleine the hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. The rapper has always been able to enter the open Ministry of Foreign Affairs, but he is also trying to get rid of money. Your relationship is broken. De twee hebben samen een zoon.

Source link

Previous articleColumn | Laat Oekraïne en Moldavië EU-lid word in stages, dan blijft ze een kater bespaard
Next articleThe Crown is open to Leeuwinnen in a vaguely indelible position | Wetball