Home Entertainment Is “reality” in Jaimie Vaes ’new reality show series? | ...

Is “reality” in Jaimie Vaes ’new reality show series? | TV

Hoe echt reality-tv is, is de vraag sinds het genre opkwam. Reality show Jamie launched the Discovery + series and became glamorous Leven Te laten zien als verloofde van rapper Lil Kleine. We will be in the middle of the season in a large house at the very high-altitude kledingkast show, we will go to Dubai and Ibiza, we will have the luxury of staying with sidekicks Koen Kardashian and Estelle Cruijff.

Like

However, the reality behind heel anders in elkaar dan we te zien kregen in de realityshow, want achter gesloten deuren was haar leven helemaal geen rozengeur en maneschijn. Jorik en Jaimie bleken een – op z’n zachts gezegd – tumultueuze relatie te hebben. Vorige zomer werd dat voor het grote publiek zichtbaar nadat er klappen waren gevallen in een hotel waar het stel verbleef op Ibiza. Vaes was a night away in a panic at the reception of the luxury hotel. Scholten was diezelfde avond gearresteerd.

De makers van de show moeten op de hoogte zijn geweest van deze geweldsuitbarsting, want al eerder werden de opnames stilgelegd vanwege een ander geweldsincident, zo bleek later. Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen om als crew dan mee te blijven gaan in he verkopen van het ‘glamoureuze’ Leven van Vaes aan het public, maar het uiteraard niet het eerste realityprogramma dat niet is in ziugene.

If you start a smash, if you mishandle the camera, and believe me, you will be able to do it in the program. In the first time of the new season we have Jaimie Vaes zich – twee maanden na de geweldsexplosie – thuis klaarmaakt om haar verhaal te doen bij talkshow Khalid and Sophie. Iemand comt haar wimpers doen en e stylist helpt haar met haar kledingkeuze. Allemaal licht ongepast gemonteerd met een funky muziekje eronder, alsof het hier een glamoureus optreden betreft.

Dat het überhaupt nog over de mishandeling en de impact daarvan gaat, lijkt vooral een moetje voor Jaimie. Real openness is not, but the hangs are in general. Misschien omdat de pijn eigenlijk nog te vers is om met de wereld te delen. Bij Khalid beantwoordt Vaes wel scherp waarom simpelweg ‘dan ga je toch weg’, vaak niet opgaat in zo’n situatie. “Yorik is not an ‘aliet’. Je houdt van iemand en je bent verliefd. The dynamics of a given moment are different. Van een voetstuk ga je naar de grond en dat meerdere malen na tjedan. That’s a long way to go. “

Lolig

Maar al snel wordt er weer vooral geproost en hijst ze zichzelf in een pak voor een bindweefselstimulatie beautybehandeling met vriendin Estelle Cruijff. Die laatste lijkt niks te kunnen ondernemen zonder ‘lollige’ – maar niet zo grappige – opmerkingen te maken, iets wat de eerste aflevering al vrij vermoeiend begint te worden.

The newer series you find in the interview, you’ll find the “agenda” published in Discovery +. Het is waarschijnlijker dat ze er gewoon geen zin in heeft en het graag bij een paar strak geregisseerde media-uitingen wil houden. Het is natuurlijk Vaes haar goed recht om door te willen zonder er nog meer woorden aan te wijden, maar het ook een gemiste kans. Jaimie is a slimme meid, merk je aan hoe ze spreekt en analyseert. Ze zou een goede wordvoerder kunnen zijn voor deze problematiek, zoals Olcay Gulsen dat ook is geworden – vanuit haar eigen nare jeugdervaringen. Maar in plaats daarvan enkel vasthouden aan een nepglamoureus imago, dat in feite nooit heeft bestaan, krijgt in deze fase van de serie echt iets zwaks en krampachtigs.

De kans is groot dat Jaimie zich zorgen maakt over haar toekomst en die van haar zoontje. Just as “Merck” Jamie Weiss was a complete friend of Lil Kleine. We have to go to Ibiza to enjoy a hobby as a DJ. Er cann vast en zeker mooie media-aanbiedingen op haar pad komen, ook zonder Scholten aan haar zijde, want ze lijkt genoeg in haar mars te hebben. It helps you to find your last wife of Jezelf. Een eerste stap zou kunnen zijn om alvast wat meer ‘reality’ in haar eigen realityshow te stoppen en haar oude trophy wife imago wat meer te laten voor wat het is.

Source link

Previous articleProfit consumption of frontier energy doors | Financial
Next articlePas na de thee komt Chain of Jesus and Mary