Home Netherlands Ikea beekent níet Immigratie Kan Echt Anders | It’s gone

Ikea beekent níet Immigratie Kan Echt Anders | It’s gone

Ikea is naar de rechter gestapt om de Belgische politieke partij Vlaams belang te doen stoppen met het gebruik van zijn naam, logo en huisstijl in een antiimmigratieplan.

De Vlaamse extreemrechtse partij lanceerde maandag het ‘Ikea-plan’: vijftien ‘bouwpakketten’ die zijn besätt op het beleid van de nieuwe regering in Zweden, die gedoogsteun kriigt van de radicale partij Zweden Democraten. Vlaams Belang gebruikt gebruikt de naam en de kleuren ook het gegenante mannetje dat we uit de gebruiksaanwijzing kennen. Bij Ikea wijst die de klant op dingen die hij vooral niet moet doen. Bij Vlaams Belang is dat: niet naar een mosquee bellen.

,,Het logo en de huisstijl mogen nooit gebruikt worden op een manier die mensen doet denken dat het brand Ikea achter iets staat terwijl dat niet zo is. Wij keuren het gebruik van de Ikea-handelsmerken en huisstijl in de communicatie voor politike kontakt van de party resoluteut af”, laat Ikea in een verklaring weten.

Zolang een rechter het niet beomailt , gaat Vlaams Belang niets ondernemen. ,,Ikea hoeft zich geen zorgen te maken. Wij gaan geen meubelzaak starten”, zegt een spokker van de partij tegen Het Nieuwsblad.

Daybreak

In het plan pleit de Vlaamse partij onder meer voor het inperken van gezinshereniging, het beterken van juridische bijstand en het controleren van mobilele telefons om bewij te gemellen voor de asielprocedure. Het is een reactie op een discussionie in de Vlaamse regering over een plan om de opvang van asielzoekers oblige te spreiden over gemeenten, zoals in Nederland. ,,We worden geconfronteerd met een dijkbreuk. Een spreidingsplan meaning dat we het water verdelen sot iedereen evenveel water in de kelder heeft. Dat lost het problem niet op”, zo zei partijvoorzitter Tom van Grieken maangad op een pressconference. The party is represented in the gemeenteraden en het Vlaamse en Europese Parlement, but it is not in the bestuur.

Immigratie Kan Echt Anders, zo gebruikt Vlaams Belang de bende afkorting. Die staat in reality voor de initialen van oprichter, Ingvar Kamprad, de naam van boerderij waar hij opvrodede, Elmtaryd, en die van het nabiggelegen dorp, Agunnaryd in Zweden.

Kijk onze nieuwsvideo’s in understanding playlist:

Source link

Previous article“Ik wil geen Sinterklaas vieren bij mijn schoonouders door hun hond”
Next articleWinters weer op komst, ‘s nachts tot 5 graden vorst