Home Business “I don’t want to go to my house”

“I don’t want to go to my house”

У

‘Het is officieel, sinds 1 juni sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het was zo spannend, ik ben voor het eerst een eigen bedrijf gestart. Ik dacht nog: het zou zo leuk zijn als ik bij de KvK iemand tref die spekkoek kent. Toen kwam ik bij een Surinaamse vrouw aan de balie die vertelde dat zij haar spekkoek altijd bij een speciale toko in Almere haalt. Ik m’n suikervrije spekkoek mee en we hebben samen een stuk gegeten.

“Sinds ik tussen 2011 tot 2013 probeerde zwanger te worden en eel heel ziekenhuistraject inging, kook ik veel glutenvrij. Destijds dacht ik dat het me misschien zou helpen alsnog een kindje te krijgen, dat was helaas niet zo. Maar ik wind het wel heel leuk van dingen die ik lekker vind een gluten- of suikervrije versie te maken. One time he was looking for a friend with diabetes and a blood sugar in the oven. En toen ik daarover op sociale media postte, kreeg ik telkens verzoeken van mensen die ook een suikervrije spekkoek wilden.

«Ik werk vier dagen in a great dienst op het Montessori College, heb bij Ajax wisselende diensten en in mijn vre tijd bak ik nu suikervrije spekkoeken of Varianten daarop: koolhydraatarm zonder gluten and laktose. Mensen kunnen me mailen om te bestellen – ik ben bang dat ik als ik een véb-krama otkrita overspoeld raak. I could help you meet with Bucken, he has immigrated from here. “

Whit

‘My man is more likely than me, you have to pay more than me, but you will be able to do it for us. I spaar niet met een bepaald doel, ik wil gewoon wat geld achter de hand hebben. En wanneer iemand in de familie een steuntje kan gebruiken, dan zeg ik: kom, we gaan even boodschappen doen. Het is altijd leuk om mijn ouders een extraatje te geven, ze doen zoveel voor mij. My favorite salaris gaf ik ook aan hen.

“It’s not easy for me to go to California to take a trip to California.” Dat was ontzettend mooi, alleen overleed mij schoonmoeder diezelfde periode, dus er waren ook verdrietige momenten. Gelukkig zijn we midden in de eerste coronaperiode getrouwd en kon ze daar nog bij zijn, op 23 May 2020. Dat was onze ontmoetingsdatum vijf jaar eerder; the onion-leek ons ​​mooi om op die date te trouwen. Het huwelijk was natuurlijk Anders dan gepland, met tien man familie, stiekem een ​​paar vrienden op afstand en anderen die via een livestream meekeken.

“I don’t have any money for a round of 2,000 euros.” Het pak van mijn man (die Duits is) kon niet uit uit Duitsland komen destijds en dat vond ik zo zielig dat ik voor die dag een lichtblauwe jurk online heb besteld. Ik zou het wel leuk vinden alsnog een keer een kleine ceremonie te houden en daarna lekker te gaan borrelen en dansen ».

Source link

Previous articleSchoonspringbelofte Praasterink (19) after the WK final in the 10-meter distance
Next articleJ. K. Rowling became 25 years ago Harry Potter: ‘Wat een reis was het’ | Stern