Home Netherlands Hammer criticizes The Voice’s ratings and John DeMole’s vetting

Hammer criticizes The Voice’s ratings and John DeMole’s vetting

Mariette Hamer

NOS Nieuws

Regeringscommissaris seksual grensschreiderend gestrag Mariëtte Hamer reigert kritisch op het onderzoek naar de missstanden bij tv-programma The Voice, dat voensdag naar buiten kwam. John de Mol, die als Talpa-baas verandorwoudlich verandorwoudlich was, kreeg ook cristikt van Hamer.

“Je deed een epoorke aan de vrouwen: ga je melden, because het is op orde”, zei Hamer over uitspraken van De Mol na de geruchtmakende uitzending van BAREFOOT, het programma dat de missanden ruim een ​​​​jaar geleden naar buiten bracht. “Maar het was niet op orde.”

Hamer begeimt dat veel vrouwen die zich eerste instante meldden bij Van Doorne, het advocatenkantoor dat voor productioniemaatschap ITV het onderzoek deed, zich toch niet wilden leten interviewen. “Zij zeiden: we verwennen het niet”, by Aldus Hamer.

“Zweeft er gälle een beeite tussen”

De regelscommissaris uitte zich bepaald niet enthousiast over het onderzoek van Van Doorne. “Het is geen cultuuronderzoek, want de cultuur bij het bedrijf wordt niet onderzoek”, stellte ze, om eraan toe te voegen dat het ook geen integriteitsonderzoek is. “Het wordt niet niet gerecht wie er verandauerklijke was. Het zweeft er alleme een beeite tussen.” With ITV zijn zaken nu wel op orde heeft “moeten we ook nog maar zien”, Hammer says.

Advocatenkantoor Van Doorne concluded dat er meerder gälenden van “ongepast gestrag” hebben plaatsgevonden bij de talentenjacht, maar dat er niks met de melding bij leidinggevenden licht te zijn gedaan. “Sommige personen likkenn informeel te zijn aanprakenen op hun gedrag, maar er likkenn geen formele maatreken te zijn genomen”, was one of the conclusions.

De slachtffers van Voice of Holland Willen dat het vernadelijke Nederlandse managementteam van ITV aftreedt.

Source link

Previous articleJA21-leden willen ‘more democracy in the party’
Next articleDirecteur gebruikt bedrijfscreditcard privé, als Bernard (73) dat aan de kaak stelt moet hij weg: ‘Blij dat ik nu gelig krijg’ | Binnenland